rękojeści
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
I załorzyłem rękojeść
A potem połamałem
Jak to się robi ponoć nitam ale jakimiś specjalnymi te co ja mam to z jednej strony wygląd ujdzie a z drugie :blus:
AAAA i jak zrobić lustrzany połysk??:
Tylko nie piszczie ze hujowe zdięcia BO SA HUJOWE!!!!!!!!!
a i gdzies napisałem ze dam zdiecia mieczyka co zrobiłem ale to lipa
wyszedł do dupy UCZE SIE NA NIM GRADEROWĆ I mi nie wychodzi
Napisano Ponad rok temu
Jak to się robi ponoć nitam ale jakimiś specjalnymi te co ja mam to z jednej strony wygląd ujdzie a z drugie
wiercisz dziurki w rekojesci i wokladzinach(przed hartowaniem)- to wiesz ze musza byc w tym samym miejscu. za nity moze posluzyc ci zwykly pret mosiezny(albo zaopatrzyc sie mozesz u Jumbo w piny mozaikowe) nastepnie (po hartowaniu ofkors)wklejaszokladziny i piny na epoxydowa zywice dwuskladnikowa i wykanczasz rej=kojesc, wyrownojesz piny itp. a na koncu impregnujesz.
AAAA i jak zrobić lustrzany połysk?
bierzesz papierki np od 350 do 1200 i jedziesz. potem polerujesz przy pomocy filcu i pasty polerskiej(dostepne w kastoramie, obi i tak dalej i tak dalej)na szlifierce. papierem nie szlifuj kółkami tylko na deseczke sobie jakas naaciagnij i raz w ta a jak rysy znikna to mniejszy papierek i w poprzek. i tak w kolko macieju.
bywalo gorzej- nie jest tak zleTylko nie piszczie ze hujowe zdięcia BO SA HUJOWE!!!!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
A co do polerki to jestem przeciw. Cokolwiek ci się na nożu stanie (odpadną 3 atomy żelaza, mucha nasra itp., nie mówiąc już o używaniu) to od razu widać.
Ale jak to mawiali starożytni rosjanie - tam skarb twój, gdzie serce twoje, więc jak wprost kochasz mirror finish, to rób. inaczej ci się nóż nie spodoba.
Wytrwałości.
Napisano Ponad rok temu
Na prawdę mi się podoba Ostrze full wypas Oby tak dalej
Kurde no, jest gicior ten kształt
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Miech..kryzyzs
- Ponad rok temu
-
Początki podsumowanie/ wyjasnienie wątpliwości.
- Ponad rok temu
-
Mój Nessmuk knife :)
- Ponad rok temu
-
Olej
- Ponad rok temu
-
kończe takiego
- Ponad rok temu
-
Parę pytań nowicjusza