BM Skirmish Vault-Tec
Napisano Ponad rok temu
Co ciekawe - wczesniej byly przetarcia mocne na rekojesci, ktore blyszczaly pod pewnym katem mocno a teraz zniknely...
Dziur si enie udalo do konca wyplukac, sa teraz koloru brudnometalicznego ale nie swieca sie jak psu jajca juz no i nie sa to cekiny bynajmniej
na fotach wyglada to tak se, na zywo lepiej duzo, szczegolnie z bliska.
Wybaczcie rozdzielczosc fot ale sa tylko 3 wiec szybko sie zaladuja a nie chcialem psuc efektu
Napisano Ponad rok temu
mactrwa napisz dokladnie jak ro zrobiles ? musze znalezc jakis nozyk z tytanowa raczka i przeprowadzic dokladnie to samo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A robilem to vanishem oxy plus wrzatek, punktowo, zalewam okladziny wrzatkiem, sypie punktowo vanishem i uciekam bo to si epieni jak popieprzone, potem natarlem go smarem silikonowym dzieki czemu toto pociemnialo mocno. Oczywiscie noz nie jest sliski ani nic, ten smar jakos dziwnie "wsiakl" w tytan i kolorek si enie zmywa bron boze
A jak mi sie znudzi ew. przyszlemu wlascicielowi to do gara na gotowanie i mozna zaczynac od nowa
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wyglada zajebiscie. Ja bym sie jeszcze tylko szpetnego motyla z klingi pozbył :wink:
Tez w planach ale papieru sciernego u mnie niedobor.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
te cynior, a chcesz miec na klindze zajebiste wzory pokwasowe (ale takie plytkie ze ich czuc w ogole nie bedzie) wlasnie w klimatach falloutowych? albo np kwasne tiger stripes w wykonaniu guldana? czy inna jakas idee jaka mozna by zrobic kwasiokiem...
Hm troche pozno juz bo noza wystawiam niebawem na bazarątko bo trzeba keszu na cos pieknego nienozowego Ale kurde, ze tez ja wczesniej na to nie wpadlem... Bo worki twoje kwasem robione sa zajebiste.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I Tyś mu to uczynił......niedowiary.
Napisano Ponad rok temu
na razie zyje mysla o nowym zakupie i nawet nie biore go do lapy bo wysylam jutro... potne sie zaraz...
Napisano Ponad rok temu
zdrówka
marcins
zlej pan sprzedaż i ciesz sie pan nowym wyglądem
Napisano Ponad rok temu
Mozna by jeszcze dopracowac ale teraz tez jest ok.
Napisano Ponad rok temu
Wreszcie nie wyglada jak noz metroseksualisty
czyli dobrze ze cynior go pchnal. bedzie mogl teraz za ta kase do kosmetyczki albo do fryzjera pojsc.
Napisano Ponad rok temu
Wreszcie nie wyglada jak noz metroseksualisty
czyli dobrze ze cynior go pchnal. bedzie mogl teraz za ta kase do kosmetyczki albo do fryzjera pojsc.
ahehe
A swoja droga...
Dobrze? Foldera mu teraz bedzie pewnie brakowalo, a i ja juz go zdazyam polubic, ale nowy zakup wart jest takiego poswiecenia
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Zdjęcia z wakacji
- Ponad rok temu
-
cutting contest :)
- Ponad rok temu
-
Gamer - mala profanacja
- Ponad rok temu
-
shrapnel w akcji
- Ponad rok temu
-
Jeden dzień z życia pracującej dziewczyny....
- Ponad rok temu
-
Noże mojej pani
- Ponad rok temu
-
Hattori knives
- Ponad rok temu
-
Pimp my AFCK
- Ponad rok temu
-
pusz deger