Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
aha i to tez zes niezle sobie powiedzial.......OMg dekkers przez caly czs trenowal w holandii........moze jezdzil torche do tajlandii ale to chyba tylko zeby walczyc.........moze i jest mistrzem kickboxingu ale przedewszystkim jest mistrzem mt.......wszedzie tak przeczytasz.........aha i jeszcze jedno jak bys mial troche rozumu w tym pustym lbie to bys wiedzial ze mt to najskuteczniejszy styl walki stojacej(bo z chwytaczami niemaja szans)...Z tego co czytałem na jednej strone to Dekkers pojechał do tajlandi aby udowodnić ze kickboxerzy są najciężej trenującymi fighterami, oraz chciał udowodnić że kick jest najlepszy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja nawet niechcem siedziec na tym forum przez jakis czas poprostu przeczytalem te glupoty co kolo powypisywal i poprawilem po swojemu..........fakt moze troszq przecholowalem z tymi wyzwiskami i wogole wkoncu czlowiek niejest nieomylny i moze popelniac bledy:/:/ w sumie to sam niewiem poco az tak go zwyzywalem moze chcialem w jakims miejcu odreagowac moje sprawy prywatne a to sie nadawalo nawet niezle......niechcem zeby to zabrzmialo jakbym chcial niewiem jakiegos przebaczenia albo cos........w sumie sam niewiem czemu to piszem........jakos tak bo niemam co robic i mi sie nudzi a nielubie pozostawiac jakichs nowych postow bez odp. ...........a co do tego ze temat sprzed roku to ja nawet niepatrzylem sprzed kiedy to jest poprostu mi sie na googlach to wyszukalo.........a skoro jest sprzed roku to poco wy zescie na niego wlazili i czemu niejest zamkniety??niezle widze to forum jest.........niechcem mowic ze ja bym lepsze zrobil bo ja nawet niewiem jak sie takie forum robi.......poprostu taka sugestia ze mozna cos takieg wprowadzic........aha i jak chcem kogos zacytowac to niekoniecznie chcem cytowac jego caly post powinno bc cos takiego jak cytowanie wybranej czesci textu.......to ostatnie to juz spam wiec konczem...........przeprosiny i wogole dla wszystkich.......narazie.......aha a forum ogolem nawet niezleInferno, moje serdeczne gratulacje. Odkopałeś temat z przed roku tylko po to, żeby obrazić innego użytkownika. Prezentując przy tym poziom, którego ja bym się powstydził w przedszkolu. Nie wróżę Ci świetlanej przyszłości na tym forum.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
thaiboxing czy Muay Thai
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych