tak myslalem bo wiedzialem, że to tu byles w Singen.
I ja cie też raczej kojarze jako sędziego i działacza. :)Chyba walczyles krótko?
A co do osób nie odzywam się na waszym forum na PZMT dlatego że faktycznie zdarzaly się tam pyskówki. A tu od dłuższego czasu raczej nie ma większych burd. Zdarzają se niefortunne wypowiedzi. Co do zlotego rogu. przyznasz ze facet duzo informacji ma, wiec musi byc jakas dyskusja wewnątrz. To nie musi być nawet kolega ale.....Mysle ze podobnie jest u nas. A potem dochodzi do scysji. Ale nie dziwcie sie z naszej i Waszej strony są ludzie charakterni taki sport:). Święci rzadko zakładają rękawice.
Oni wolą mieć wojowników obok siebie.
A co dążeń. To problem w tym że są takie same i dlatego ten konflikt
Wygra Lepszy tak jak w sporcie. JA wcale nie będę płakał jeśli będziecie to wy. PO prostu wstąpimy do was bo i tak nas jest więcej
Taki żarcik. Mam nadzieje że zdajecie sobie sprawe, iż jesli beda pieniądze to wtedy bedzie wewnętrzna wojna.
NIe uważam że wasz Szef nie nadaje się. Tylko że wykonuje niepotrzebne ruchy, które jeśli dojdzie do tego że my otrzymamy MT jako dyscyppline spowoduje, że bedzie trudny do zaakceptowania. Wytłumacz mi jaki cel miał jego wyjazd o Tajlandii. To naprawde było niepotrzebne. A pismo tu przedstawione widziałem osobiscie z WMF na zjezdzie. Pewnie ze czas leczy wszystko. Prawda jest też taka ze przy odrobinie zlej woli zarząd PZKb mógłby to nagłosnić. On ppodszył się pod kierownika grupy.Ale po co krzyczec. Tylko oberwało by MT. oczywiscie możemny sobie takie rzeczy np na forum. A władza niech mysli że MT sie rozwija i dlatego dążenia dwóch stron. Sorry denerwujewcie sie jak cos powie sie na necie. Dla mnie ta zagrywka była o wiele bardziej poniżej pasa. Stało się ale czasami trzeba sobie uswiadomic, że glupio wyszlo. Napewno nie jestesmy swieci. Ale powiedz jaki w ostatnim roku złosliwy ruch wykonano ktory by w was uderzał ( i nie mowcie juz o necie bo zasieg jest jego mizerny). Jełśli dobrze wiem to nawet nie wyslano pisma o uzywaniu nazwy mistrzostwa polski przez Was, chociaz to sugerował prawnik z ministerstwa w czasie walnego( podobno wg. prawa tylko dyscypliny kwalifikowane mogą używać tej nazwy i tworzyc oficjalne kadry). Wymien jakis przyklad?