zamiast się kłócić podziwiajcie panoramę

bo jakoś nerwowo tu ostatnio...

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 ludzie z Niemiec...
  ludzie z Niemiec...  (Bernau przeciez w Niemczech..hehe) Luxembourga.....
  (Bernau przeciez w Niemczech..hehe) Luxembourga.....  - to co rozpoznaje na "pierwszy rzut oka"
  - to co rozpoznaje na "pierwszy rzut oka"  

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Derkater - polecam więcej treningu, a mniej siedzienia przed monitorem. Od tego mózg się może zlasować.
a co ty chłopaku o mnie wiesz, żeby sobie pozwalać na takie, dość aroganckie i nie na miejscu uwagi
 ale żarty na bok. Otóż wiem o Tobie Marto, tzn Derkater wystarczająco duzo aby sobie pozwalać na, jak to nazwałaś, "aroganckie" uwagi. Muszę to czynić ilekroć ktoś, kto nie powinien, wygłasza sądy, które uważa za prawdziwe, a które nie mają wiele wspolnego z rzeczywistościa. Po pierwsze nasza dyskusja dotyczy sporu wokół sprawy która nie powinna Cię interesować. To na jakich prawach działaja różne szkoły aikido nie jest Twoją sprawą, a podawanie publicznie nie prawdziwych informacji, graniczy z pychą i aragoncją o wiele przewyższającą moją. Po drugie Twoja wiedza na temat nawet podstawowych spraw natury formalnej jest nikła. Wypisujesz bzdury, np.:
   ale żarty na bok. Otóż wiem o Tobie Marto, tzn Derkater wystarczająco duzo aby sobie pozwalać na, jak to nazwałaś, "aroganckie" uwagi. Muszę to czynić ilekroć ktoś, kto nie powinien, wygłasza sądy, które uważa za prawdziwe, a które nie mają wiele wspolnego z rzeczywistościa. Po pierwsze nasza dyskusja dotyczy sporu wokół sprawy która nie powinna Cię interesować. To na jakich prawach działaja różne szkoły aikido nie jest Twoją sprawą, a podawanie publicznie nie prawdziwych informacji, graniczy z pychą i aragoncją o wiele przewyższającą moją. Po drugie Twoja wiedza na temat nawet podstawowych spraw natury formalnej jest nikła. Wypisujesz bzdury, np.:Żeby samodzielnie prowadzić dojo, trzeba funkcjonować jednak jako samodzielna jednostka gospodarcza np., a także miec prawo do przeprowadzania egzaminów i nadawania stopni. Bynajmniej nie umniejszając zasług Bartka, Piotrka i Rafała nie prowadzą samodzielnych dojo
Rafał i Piotr to uczniowie Darka, którzy prowadzą filie krakowskiego dojo, także to jedna grupa
Napisano Ponad rok temu
Spokojne ruchy Serge, to jest forum a nie dojo i kazdy pisac moze jesli przestrzega Regulaminu. Tu nie ma hierarchii z dojo, demokracja Prosze Pana (no, prawie :wink: )Twoim jedynym zadaniem Derkater jest w chwili obecnej trening. Niech Cię nie interesuje to co nie powinno. Jak zrobisz dana i będziesz mieć tytuł instruktorski (zarówno państwowy, jak i tez z japoni) to wtedy pogadamy. Na razie zycze udanego treningu.
A teraz policz do 10 w te i we wte
Pozdrówka
Napisano Ponad rok temu
 .
  .Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
4. Ujawnienie mojego imienia na forum jest moim zdaniem nadużyciem prywatnej wiedzy.
(ciach...)
Za wszystkie inne serdecznie żałuję i proszę użytkowników forum o wybaczenie.
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
co prawda nie jestem z Krakowa..ale plotki te sa mocno przesadzoneAle i w Polsce o ile wiem, do senseia Yamady nie wala tlumy, bo on, jak powszechnie wiadomo... "nic tylko te podstawy i podstawy"

Nuuuuuudaaaaa :wink:

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Co do dyskusji kilka postów wcześniej

Sekcje w Krakowie, Chrzanowie, Sosnowcu i Zakopanym to samodzielne działające szkoły aikido.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu