muzyka
Napisano Ponad rok temu
Staram sie zgrac plytke- skladak z utworami nadajacymi sie na tlo muzyczne do wakacyjnego sparrowania. Jakie kawalki polecicie, z mocniejszych i konkretniejszych,/ oprocz "Eye of the tiger", rzecz jasna/ ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Najlepsze sa odglosy natury, ale jesli juz ma byc jakas muza, to polecam Nightwisha.
Pozdro,
Sus
Napisano Ponad rok temu
czyli cos Hans Zimmera ;]]]
Napisano Ponad rok temu
ale poza tym- prodigy dobrze daje, rozne rapowe kawalki (wyraznie czuc rytm) i co tam jeszcze, ooo black sabbath zdaje sie tez czesto dawalismy
Napisano Ponad rok temu
Skip - niby kiedy Ty ostatni raz sparowales przy takiej muzie ? :twisted:
Sus
Z Krisem u mnie w pokoju :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Zolf, Miexon - K.S.W.
eXtatic - Power One.
Ja przy tym rozgrzewki robi często i nastawia pozytywnie do walki raczej :wink:
Napisano Ponad rok temu
lighcik - Arka Noego
semi - Irena Santor
full - Mieczysław Fogg
A poważnie, w ogóle. Żadnej.
Sparring to nie film ani dyskoteka. Dla mnie sztuki walki to nie tylko kawał życia, ale zbyt poważna sprawa aby traktować je jako "MTV papkę". Czym innym są pokazy gdzie dobra muzyczna oprawa jest warunkiem koniecznym ich efektowności, a czym innym trening lub walka, nawet sparingowa.
Napisano Ponad rok temu
Beastie Boys
Blind Guardian
Faithless
Gorillaz
Iron Maiden
Lali Puna
Limp Bizkit
Linkin Park
Manowar
Massive attack
Megadeath
MorWA
New Model Army
Nightwish
No Doubt
Paul Oakenfold
Pink Floyd
Prodigy
Seraphim Shock
Smashing Pumpkins
Sound Garden
Sum41
System of a Down
The Chemical Brothers
The Cranberries
The Offspring
The White Stripes
Timo Mass
Vanessa Mae
Weird Al Yankovic
WWO
I oczywiście:
Rage Against The Machine
Rammstein
A ogólnie to Matrix 1 soundtrack
Napisano Ponad rok temu
A i polecę Boogie Pimps - Somebody To Love idealnie mi się przy tym robi uniki, przed ciosami w głowę
Napisano Ponad rok temu
LOL... nagraj takie coś i zamieść linka - proszęęęę. To musi śmiesznie wyglądaćA i polecę Boogie Pimps - Somebody To Love idealnie mi się przy tym robi uniki, przed ciosami w głowę
Napisano Ponad rok temu
Jezeli lubisz metal to Metalica ma wuchte dobrego towaru, Illusion- polska kapelka,moze matriksowo blejdowe klimaty. zalezy co kogo kreci.
Napisano Ponad rok temu
8O no nie rób sobie jaj...Jezeli lubisz metal to Metalica ma wuchte dobrego towaru,.
Metallica to cięzkie country dla 15 latkow zeby mogli sie chwalic ze sluchaja 'metalu' :roll:
Jedna z najbardziej komercyjnych i pozerskich kapel w swiecie cięższych odmian rocka...(nie napisze ze najbardziej bo w koncu jest jeszcze Linkin Park,a tych ludzi to juz chyba nic nie przebije )
a co do muzyki to ja ogolnie polecam jakis nowoszkolny hardcore;death i thrash metal...
Napisano Ponad rok temu
Mozesz wyjasnic co masz na mysli mowiac ze Illusion to 'matriksowo-blejdowe' klimaty 8O 8O 8O Uwazam ta kapele za jedna z najlepszych w historii polskiego rocka,i jakos za cholere nie potrafie sobie przypomniec zeby Lipnicki wyłaził na scene w garniturze i ciemnych okularkach.Nie mowiac juz o tym ze Illusion przestala istniec jeszcze przed pierwszym MatrixemIllusion- polska kapelka,moze matriksowo blejdowe klimaty. zalezy co kogo kreci.
Napisano Ponad rok temu
8O no nie rób sobie jaj...
Jezeli lubisz metal to Metalica ma wuchte dobrego towaru,.
Metallica to cięzkie country dla 15 latkow zeby mogli sie chwalic ze sluchaja 'metalu' :roll:
Jedna z najbardziej komercyjnych i pozerskich kapel w swiecie cięższych odmian rocka...(nie napisze ze najbardziej bo w koncu jest jeszcze Linkin Park,a tych ludzi to juz chyba nic nie przebije )
a co do muzyki to ja ogolnie polecam jakis nowoszkolny hardcore;death i thrash metal...
Mesjasz lepiej uważaj z takimi postami bo Cię fani Metaliki albo fanki Linkin Park na surowo zjedzą
A jak dla mnie to afrykańskich bębnów i śpiewów nic nie przebije :wink:
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Walczyc czy stac ??
- Ponad rok temu
-
Studia???
- Ponad rok temu
-
Testery do mierzenia siły ciosu (te z salonów gier :) )
- Ponad rok temu
-
MANA - czy istnieje taki styl WALKI ???
- Ponad rok temu
-
Wrocław - salki do akrobatyki
- Ponad rok temu
-
Trening mistrzów!!;)
- Ponad rok temu
-
Jak rozpoznac naciagacza?