Walka Salety
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przemysław Saleta przegrał przez techniczny nokaut walkę w wadze ciężkiej z Amerykaninem Oliverem McCallem podczas gali w hali United Center w Chicago.
Były mistrz świata wygrał pojedynek w czwartej rundzie. Zadał serię ciosów złożoną z dwóch lewych i prawego sierpowego, po czym trafił ponownie prawym w głowę Salety. Polak upadł na deski, zdołał wstać, ale chwiał się dość mocno i sędzia Genaro Rodriguez zakończył walkę. Pojedynek zakontraktowany był na 10 rund.
- Czuję się świetnie - powiedział po walce McCall. - Na początku walki miałem lekkie kłopoty, bo rywal mnie trochę "szturchał", ale wiedziałem, jak go pokonać. Załatwiłem go sierpowym - dodał.
W pierwszej rundzie pojedynek był wyrównany. W drugiej lekką przewagę uzyskał Saleta, a McCall uderzał niezbyt często. Kolejne starcie było początkiem końca Polaka. W czwartej rundzie McCall popisał się atomowym, rozstrzygającym, sierpowym na głowę Salety.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
więcej na stronie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
no comment
Napisano Ponad rok temu
A Saleta chyba żałuje że Gołota doznał kontuzji, bo pewnie z najszybszym bokserem świata poszło by mu lepiej... :wink: :?
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
KB w Krakowie
- Ponad rok temu
-
sklepy trojmiasto
- Ponad rok temu
-
Urodziny Krolowej megashow