Testery do mierzenia siły ciosu (te z salonów gier :) )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w ta pilke to radzilbym nie kopac. typ przede mna kopnal to sobie ladnie noge rozwalil ze az krew poleciala. chyba sobie zlamal kosc srodstopia. musialo go zabrac pogotowie.
Nie wiem co za idiota wymyslil taka maszyne !
Napisano Ponad rok temu
tymbardziej, zena niektorych maszynka sie jeszcze uszkodzic solidnie mozna... :?
Napisano Ponad rok temu
ta maszynka jest chyba do imponowania laskom na festynach
Napisano Ponad rok temu
Otóż kumpel stwierdził, że wypróbuje swoje parafuso (dla tych co nie wiedzą - kopnięcie wychodzące z Capoeiry. Kopnięcie okrężne [coś jak mawashi geri, dollyo chagi] po obrocie z wyskoku - z tą różnicą, że kopiący ląduje na tą nogę którą kopie :wink:
No i jak wywinął tak grucha poleciała na drugi koniec Fantasy Parku :wink:
Nawet ochrona się nie przyczepiła a nie było osoby, która tego nie widziała (trudno przeoczyć trzask i lecącą przez cały "lokal" gruszkę :wink:
Od tamtej pory automat naprawiony stoi w rogu, w kącie tak że możliwe jest tylko bicie prostych :wink:
Napisano Ponad rok temu
No i jak wywinął tak grucha poleciała na drugi koniec Fantasy Parku :wink:
Nawet ochrona się nie przyczepiła a nie było osoby, która tego nie widziała (trudno
przeoczyć trzask i lecącą przez cały "lokal" gruszkę :wink:
Od tamtej pory automat naprawiony stoi w rogu, w kącie tak że możliwe jest tylko bicie prostych
No a potem nic tylko w mediach słyszymy, że jak ktoś coś trenuje to wandal ostatni, huligan itp. itd. itf
A co do ochroniarzy to sie nie dziw, pamiętasz jak mój brat koszyk ze sklepu wyniósł przechodząc obok ochroniarza? (zagapił sie i dopiero na ulicy sie skapnął, ale i tak jakby sie nie wrócił to nikt by nawet nie zareagował :? )
Co do tematu to ja tam nigdy sie tym nie bawiłem bo mi było szkoda kasy :?
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Jeśli chodzi o gruszkę to wystarczy w sam środek z biodra, a nie tak jak większośc panów w dresach rozbieg 10 metrowy .. W sumie wszysko zależy od modelu bo różnie mierzą..
Jeśli chodzi o tą do kopanai machine to radze uważać na buty - prosze je dobrze zawiazać bo jak mi spad to polecial gdzieś dalego daleko i go długo szukałem ...
Napisano Ponad rok temu
A to co wcześniej pisałem. Cholera wie do czego to było (czy do ciosów, czy do kopania) Zwykła grucha z miernikiem
Zdaje się, że do rąk ale... fajnie latało :)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
MANA - czy istnieje taki styl WALKI ???
- Ponad rok temu
-
Wrocław - salki do akrobatyki
- Ponad rok temu
-
Trening mistrzów!!;)
- Ponad rok temu
-
Jak rozpoznac naciagacza?
- Ponad rok temu
-
skakanka
- Ponad rok temu
-
Co wybrać??
- Ponad rok temu
-
SZTUKI WALKIE W SIEDLCACH!!! BJJ/JUDO/ZAPASY
- Ponad rok temu
-
Osiągnąć coś w moim wieku, zajżyjcie i komentujcie!!!!
- Ponad rok temu
-
Obuwie do treningu
- Ponad rok temu
-
troche o tradycyjnych sztukach walki
- Ponad rok temu