Noże mojej pani
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Jak widać - nie widać logo. Żonie nic ono nie mówi ( i dobrze $$$ !!! ) a tak wiadomo, że to 11 rocznica.
TUKa wszyscy znają, więc przedstawię resztę towarzystwa.
Muela Gavilan, ten był Jej pierwszy. Bardzo mi się podobał, więc go dostała.
Tu pojawia się następny Jej nożyk, który mi się spodobał, laminowany Frost, grzybiaczek. Bo to zapalona grzybiarka.
Prawda niestety wygląda tak - żona nie załapała bakcyla pomimo moich wieloletnich starań.
Toleruje ( a raczej ignoruje ) noże w moich rękach.
Pocieszam się, że nie wszystko stracone.
Mam jeszcze dzieci :wink:
Już nad nimi pracuję ... :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Muela świetna
Frost klimatyczny
TUK - to po prostu TUK więc nie ma co pisać...
Napisano Ponad rok temu
No i piekny ten Frosts 277. Grzybiarz ze mnie marny, ale znalazłbym dla niego kilka zastosowań. A Młelka też niczego sobie nawet.
Moja powoli wsiąka, choć bez wyraźnego entuzjazmu. Na razie w torebce nosi ukradzionego mi perfidnie Bucka Mini (ten sygnowany przez Chucka Bucka) i któregoś z dwóch Victorinoxów. Na grzybki i rybki ma fileciaka Marttiini (tego ja często podkradam) a do lasu Jałowiec Skinnera od Kubka.
Wsiąkajmy nasze baby i zarażajmy bakcylem, bo inaczej się trzeba zbyt często tłumaczyć z debetu na karcie i co dziwniejszych kolegów...
PS: Pozdrowienia dla małżonki.
Napisano Ponad rok temu
Taaa... cos o tym wiem :roll:Wsiąkajmy nasze baby i zarażajmy bakcylem, bo inaczej się trzeba zbyt często tłumaczyć z debetu na karcie i co dziwniejszych kolegów...
Moja, jak na razie to tylko z pajeczego Santoku jest zadowolona... chociaz i tak twierdzi, ze maly Victorek kuchenny jest lepszy - pewnie dlatego, ze niebieski
Kamboras... swietne nozyki - moze nadejdzie ten piekny dzien, kiedy malzonka je doceni...
Zycze Wam tego!
Napisano Ponad rok temu
Prawda niestety wygląda tak - żona nie załapała bakcyla pomimo moich wieloletnich starań.
Toleruje ( a raczej ignoruje ) noże w moich rękach.
Pocieszam się, że nie wszystko stracone.
Mam jeszcze dzieci :wink:
Już nad nimi pracuję ... :twisted:
Moja powoli wsiąka, choć bez wyraźnego entuzjazmu. Na razie w torebce nosi ukradzionego mi perfidnie Bucka Mini (ten sygnowany przez Chucka Bucka) i któregoś z dwóch Victorinoxów. Na grzybki i rybki ma fileciaka Marttiini (tego ja często podkradam) a do lasu Jałowiec Skinnera od Kubka.
Taaa... cos o tym wiem
Moja, jak na razie to tylko z pajeczego Santoku jest zadowolona... chociaz i tak twierdzi, ze maly Victorek kuchenny jest lepszy...
To fajnie macie, bo moja Zona jak zobaczyla Amphibiana, to sie wsciekla, ze tyle kasy poszlo, choc i tak powiedzialem, ze tylko 50 euro kosztowal , jak kupilem Falcon'a, to o maly wlos mnie z domu z nim nie wyrzucila, twierdzac, ze kupilem kolejne gowno, co mi sie za 3 miechy rozwali (dobrze, ze o cenie nie pisnalem :roll: ) , a teraz sie zastanawiam,co mi zrobi, jak do domu RSK Mk1 i RAT-7 przyjda :shocked!: - pewnie bedzie :bad-words: , ze az przestraszony . Dobrze, ze nie widziala jeszcze latarek, bo sa dobrze schowane... Nie mam szans nawet na przychylne ignorowanie mojego hobby I co mam zrobic?
Napisano Ponad rok temu
I co mam zrobic?
Bierz zone na wypad jakis przemoca, daj do uzywania wszystkiego i niech sie bawi i bawi i uzywa az sie przekona
Napisano Ponad rok temu
ubolewa, ze nie moze nosic ze soba (pracuje w ministerstwie).
Ja jej na to "Nic to, Kaska", ale ona mowi, ze woli nie prowokowac klopotow.
Napisano Ponad rok temu
Na szczescie ostatnio u mnie jest taka rotacja noży że tylko ja się orientuje
buahahahaha Amphibian za 50 euro, ja nie moge
Napisano Ponad rok temu
Lukaszki, nigdy się z nią nie żeń!!!
ożenek wiele nie zmieni, przynajmniej dla mnie, wszak mamy już synka. Może on podzieli moją pasję do noży...
Napisano Ponad rok temu
Do dziś mam dziurę w parkiecie po opadzie mojej szczęki. W ogóle to jej się duży SOCOM podoba i fixed combaty - im większe tym lepsze. Ja to muszę uważać, żeby za bardzo nie polubiła, bo z torbami pójdę. Jak Wam kiedyś pokażę Jej projekt, to uciekniecie z krzykiem, czując w brzuchu niepokojący uścisk paniki... A jak córka pójdzie w ślady mamy? Strach się bać!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ps. podobnie było z opinelem nr 8
Napisano Ponad rok temu
- No, ale chyba tego "kosmicznego" nozyka nie sprzedasz?!?!?
Chodziło o GreenBereta - taką ksywę mu nadała.
A jej nozyki to maleństwo Loco (S30V Boss )i gigantyczne 7 calowe sprężynowe stiletto - do otwierania korespondencji (nosi pieszczotliwą nazwę "walczyk" - od "mieczyka"...
Kocham moją babę, choć wiedźma z niej :wink:
Napisano Ponad rok temu
A pani wójowej to z fiskarsem do twarzy najlepiej, oj jaki sie malutki zrobilem jak sie na mnie nim zamachnela w zemscie za jakiegos pier... kwiatka co mi na drodze w ogrodku sie rozgniol pod butem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
eeeee.... ale ktorym produktem Fiskarsa? tym z 2,5 kg glowica? to kazdy sie malutki robi...
E nie, to bylo z rok temu, mniejszy taki ale i tak duzy i jeszcze na krawedzi tnacej odbijalo sie zachodzace slonce, jeeezu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
-
Bing (1)
10 następnych tematów
-
Hattori knives
- Ponad rok temu
-
Pimp my AFCK
- Ponad rok temu
-