Noże mojej pani
Napisano Ponad rok temu
nosi S&W mały folderek anodyzowany na niebiesko i kershawa rainbow, po powrocie zza granicy dostanie mojego pierwszego customa, lubi noże i strasznie ją fascynują - szkoda tylko że mnie zostawiła
Napisano Ponad rok temu
.... szkoda tylko że mnie zostawiła
Na pocieszenie - w interesach dobrze Ci poszło i masz nową przynętę ... pokaż jej co straciła :twisted:
Napisano Ponad rok temu
moja "kobieta" (w zasadzie już ex kobieta )
ex kobieta czy ex twoja? bo jak ex kobieta to bym sie nie przejmowal.
wiem, przypierdalam sie. ale przyjmij wyrazy, bo wiem mniej wiecej jak sie wtedy czuje...
Napisano Ponad rok temu
w życiu mi do głowy nie przyszło że będe miał nóż........ - nawet nie marzyłem o nim bo był poza sferą realności
spoko - kiedyś sie odwdzięczę - jestem Twoim dłużnikiem poważnym
Napisano Ponad rok temu
Moje maleństwo sięstukało w głowę, jak jej pokazywałem zdjęcia noży na kompie.
Ale jak przyjechały zabaweczki, to mi przez pół dnia nie chciała oddać Monochrome'a.
Klik, klik...
Teraz mnie męczy o nóż. :roll
Chciała Vapor'ka, teraz chce buck'a/mayo Hilo i mi wierci dziurę w brzuchu... Chyba jednak jej kupię...
Napisano Ponad rok temu
Pomijam, ze marzyl jej sie swego czasu damast od tlima, ale tlim sie nie odzywa
Napisano Ponad rok temu
Mat S a co to za nóż??
Gil Hibben Claw II (bez micarty). To raczej kerambit...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Prawda niestety wygląda tak - żona nie załapała bakcyla pomimo moich wieloletnich starań.
Toleruje ( a raczej ignoruje ) noże w moich rękach.
Pocieszam się, że nie wszystko stracone.
[quote]
Ciekawa ideologia: "podobał mi się nóż więc żona go dostała...."
Lepiej niech Ci się nie spodoba Spyderco Santoku bo szanowna małżonka (pozdrawiam:)) może przestać ignorować, a nawet tolerować noże w Twoich rękach 8)
Takie santoku to duuuuży problem 8)
PZDR Jacek
Napisano Ponad rok temu
Aaa, przypomniało mi się - jeszcze czekoladki i szampan, z tym zawsze trafiam
Napisano Ponad rok temu
A potem dostała Spyderco Dragonfly'a
Oczywiście, najpierw świete oburzenie, potem dostrzegła jak wygodnie można się dostać do zgrzewek w markecie, rozciąć sznureczek, coś naciąć... i poszło.. :-)
Ostatnio podczas wizyty w Military ... wyciągałem ją ze sklepu
Przejrzała całą ofertę Spyderco, skrytykowała Skirmisha (nie zna się, początkująca ;-) ) i w ogóle zamęczała sprzedawcę ;-)
Czeka mnie kolejny wydatek coś czuję ;-)
Muszę ją jeszcze przekonać do Maxpedition i latarek
Z latarkami luz, czekam na Inove X5, na razie już chce coś do kluczy
Kolegom, którzy mają problemy sugeruję zacząć od malutkiego "scyzoryka" w stylu EDC pod pretekstem "zakupy, sznurki, korespondencja" - jak nie pomoże w całości, to może choć objawy złagodzi? ;-)
Napisano Ponad rok temu
moja też się nie zna na skirmisiu
i zaczęła od dragonflaya też szybko się przekonała do niego a potem to już poszło:) no, ma to też swoje złe strony - jej gamer poszedł do ludzi i nowego fixeda bedzie trzeba... a że tak-1 i rat-3 mam w drodze, to pewnie mi zapier***oli ;p fatboya dałem na chwilę i słyszę potem 'gdzie MÓJ plecaczek'... baby... ;>
Napisano Ponad rok temu
ps.(zeby kobite ze sklepu z militariami wyciągać, oszalałeś :wink: )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
............ cóś mi się wydawa Pecado, że to Twoja kobieta może przejać za Ciebie kontrole nad stanem jakościowo-ilościowym STALI w domu . Też bym tak chciał
Neee... papa pecu ma własne plany na ten temat i konkretną kolejkę marzeń ;-)
ps.(zeby kobite ze sklepu z militariami wyciągać, oszalałeś :wink: )
Kurde, nie stać mnie chwilowo. Sam jak wchodzę to się meczę, a tu? Przecież jakby powiedziała nie daj bóg, że chce to bym kupił, podwójnej woli nabycia nie zwalczę
Ale sam fakt, że ulega czarowi blaszek jest dla mnie fenomenem ;-)
Z ostatnich doniesień - włazi mi na ambicję. Jak niedokładnie podostrzę noże to chodzi i stęka, że jej kuchenne są ostrzejsze ;-)
Ech... i z babami :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pecado, widzę analogie
moja też się nie zna na skirmisiu
Heh ja tez cynikowy Skirmish uwazalam na poczatku za obrzydlistwo, ale teraz jak pozbyl sie tych idiotycznych paciorkow to juz jest maszyna do zaakceptowania.
Podrzuccie kobiecie balka, jak po 10min zalapie szybkie otwieranie i zamykanie to znaczy, ze nie bedzie juz wiecej pytan typu "No ale po co ci to?" (z autopsji)
OT
Zagajnik, a faceci sa gorsi niz okres
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Hattori knives
- Ponad rok temu
-
Pimp my AFCK
- Ponad rok temu