Mała uwaga
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Rozumiem - kolekcjonerzy, ale może w jakiś sposób należałoby reglamentować sprzedaż takich "noży"?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tak jak wszystkich innych kawałków plastyku z czubkiem... Ten temat był już tyle razy wałkowany. Reglamentacja niczego nie zmienia...
Nie wiedzialem, ze byl walkowany. Ten noz jest pewnie skuteczniejszy niz plastikowy widelec albo inny "czubek" - zapewne przebije nawet grubą, skorzaną kurtkę. Po coś został skonstruowany. Argumet w stylu: "dlaczego mam nie sprzedawac nieletnim alkoholu, przecież i tak dostanie wódę w sklepie za rogiem". Nie tędy droga.
Zaintrygowało mnie to, bo nie widzę żadnego "pokojowego" zastosowania podobnego narzędzia.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Szukajcie a znajdziecie. Wierz mi lub nie, ale nie ma o co drzeć szat.Nie wiedzialem, ze byl walkowany.
PS
Wyszukiwarka budo nie jest zbyt precyzyjna lepsze google ;-)
PS2
Nie wierz w opisy itemów sklepów internetowych... :wink:
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
"czarne, ciche i niewykrywalne"?
Jak niewykrywalne, jesli kazdy z nich jest zgodnie z hamerykańskim prawodawstwem wyposażony w metalowe kółeczko i piszczy w bramce, he? :wink:
PS: Tyfus nieprawdopodobny.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam, Thufir
Napisano Ponad rok temu
Dzisiaj kupiłem sobie Cold Steel FGX Push Blade II. Przy próbie przebicia zwykłej plastykowej butelki "wykonany z Grivory - tworzywa na bazie włókna szklanego, twardszego od Zytelu® " czubek sie stępił. Butelka probę przebicia wytrzymała bez szwanku. To tyle jeśli chodzi o wartość tych cudeniek w samoobronie.
Pozdrawiam, Thufir
Dlaczego mnie to nie dziwi?
Napisano Ponad rok temu
Ja tam noszę nóź ze stali (Spyderco Paramilitary) i zostawiam go ochronie. Bywam w sądach, urzędach, ministerstwach itp bo odbieram specyfikacje do przetargów i składam oferty.
Nie widzę powodu noszenia niewykrywalnego bo nie planuję zadźgać sekretarki.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jaki to noz???
- Ponad rok temu
-
Pochewka Becker Neckera
- Ponad rok temu
-
KaBar impact spearpoint-wrażenia
- Ponad rok temu
-
Slide Sharp CRKT
- Ponad rok temu
-
Noż zamiast "bazarowca"
- Ponad rok temu
-
cold steel fgx
- Ponad rok temu
-
polski wirujący
- Ponad rok temu
-
Największy folder !!!
- Ponad rok temu
-
Gdzie można kupić gąbki ścierne Scotch Brite firmy 3M?
- Ponad rok temu
-
S&W HRT 1
- Ponad rok temu