Jaki to noz???
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 , ten sam model kupiony w Niemczech koło 2000 roku za jakiś psi pienądz ( w przeliczeniu ok 50zł w sklepach z żelastwem przy supemarketach widziałam po ok 90zł), jest to baaardzo solidna teutońska robota, przeszedł wiele, z podważaniem drzwi na zawiasach włącznie, parę  drew na drzazgi do rozpałki przerobił, marchewkę i pieruszkę wykopywał, w samochodzie pojeździł jako nóz "samochodziczny" i jak na to wszystko ma przy tym minimalny blade play.
  , ten sam model kupiony w Niemczech koło 2000 roku za jakiś psi pienądz ( w przeliczeniu ok 50zł w sklepach z żelastwem przy supemarketach widziałam po ok 90zł), jest to baaardzo solidna teutońska robota, przeszedł wiele, z podważaniem drzwi na zawiasach włącznie, parę  drew na drzazgi do rozpałki przerobił, marchewkę i pieruszkę wykopywał, w samochodzie pojeździł jako nóz "samochodziczny" i jak na to wszystko ma przy tym minimalny blade play. Tyle zalet, wadą jest to że, jest strasznie ciężki i rostferi to cokolwiek problematyczna kwestia - jakieś brązowe kropki go atakują - szkoda
Napisano Ponad rok temu
Niestety - nie jest to szczyt niemieckich możliwości nożotwórczych. Powiedziałbym, ze dolne stany klasy średniej.
pozdrawiam
wysz
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Sprawdziel w googlach [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] To ten model tylko nie mam tego zlotego koleczka na ostrzu (ps. po co to jest) A czy to jest jakas znana i dobra firma nozy bo do tej pory o niej nie slyszalem??
Napisano Ponad rok temu
nie mam tego zlotego koleczka na ostrzu (ps. po co to jest)
to jest po to, zeby mozna bylo otwierac kose jedna reka- pcha sie ten kolek kciukiem i tyle. duuuzo nozy tak ma. i te blokade tez. to jest liner lock

Napisano Ponad rok temu

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Pochewka Becker Neckera Pochewka Becker Neckera- Ponad rok temu 
- 
			 KaBar impact spearpoint-wrażenia KaBar impact spearpoint-wrażenia- Ponad rok temu 
- 
			 Slide Sharp CRKT Slide Sharp CRKT- Ponad rok temu 
- 
			 Noż zamiast "bazarowca" Noż zamiast "bazarowca"- Ponad rok temu 
- 
			 cold steel fgx cold steel fgx- Ponad rok temu 
- 
			 polski wirujący polski wirujący- Ponad rok temu 
- 
			 Największy folder !!! Największy folder !!!- Ponad rok temu 
- 
			 Gdzie można kupić gąbki ścierne Scotch Brite firmy 3M? Gdzie można kupić gąbki ścierne Scotch Brite firmy 3M?- Ponad rok temu 
- 
			 S&W HRT 1 S&W HRT 1- Ponad rok temu 
- 
			 Pytanie egzystencjalne ;) Pytanie egzystencjalne ;)- Ponad rok temu