Pogięty projekt.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zależy, jak zrobisz. Może być kicz, może dzieło sztuki. Od brzydoty do piękna jeden krok.Prosze o ocene.. albo może solidną dawkę bluzgów żeby mnie od tego pomysłu odwieść... Od dawna mi coś takiego po łbie chodziło.. Kicz?
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sorki za offtop
Napisano Ponad rok temu
To do którego pijesz?Dajcie kurna spokój z tymi pomysłami dla płci pięknej. Rękojeść jako wibrator, a ostrze jako....deflorator? fuj....sodomia i gomoria
Sorki za offtop
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
OT będzie o wiele ciekawszy jak opowiesz jakąś piękną historyję o przygodach z tym nożem związanych.Kontynuujac OT. Mam identyczna finke z konska glowa, z tej samej fabryki, w pochwie jest jeszcze druga finka, malutka, a na rekojesci wygrawerowano nazwisko dziadka, bo dostal to jakies 50-60 lat temu w finlandii jako prezent.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
przez google nic nie znajduje. masz gdzies jakies strony ze zdjeciami jego prac?
Napisano Ponad rok temu
Bułat
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Do topicu
A'te a ja się wyłamie i powiem, że według projektu 2D to mi się nawet widzi (Tylko tego pierwszego, pierworodnego)
Tylko, że w przypadku takiego noża, dużą role odgrywa precyzja i jakość wykonania!Bo jak to położysz, to będzie kicz, ale jakbyś się przyłożył, to może się nawet podobać. A propo, ważny też jest wygląd i wykonanie tego otwieracza, bo jak lipa, to popsuje Ci cały nóż Spójrz na zdjęcia wklejone przez Eugene, ten nożyk z wilkiem full wypas:) Ciekaw jestem z czego wykroisz klinge:) Życze powodzenia
PS. w czym robisz projekty?
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
To byl gupi pomys z tym wilkiem..
tu mam rozwiazanie:
NO to wyglada spoko zycze miłej pracy
I czekam na zdiecia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Coś jak w tym nożyku:
Wiem, że z dostepem do bułatu i żelaznych meteorytów może byc pewien problem... :twisted:
O jaki film chodzi, zgadnąć nie trudno.
Ja bym obstawiał, że o "Nocną Straż"
A noże, które wklejasz, Eugene to naprawdę się potrafią po nocach śnić... :roll:
O tych, co je dawno temu wkleiłeś, wysz powiedział, że są jak "z ruskiej bajki o złym niedźwiedziu".
Te są poprostu... magiczne... jak z legendy o strasznym czarowniku...
Nawet się nie będę o cenę pytał... I tak mnie nigdy nie bedzie stać... :sad:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Śmierdząca stal
- Ponad rok temu
-
Taśmy do szlifierek.
- Ponad rok temu
-
Fajter nr 1