"The Filipino fighting whip" Toma Meadowsa
Napisano Ponad rok temu
Autor walczył z Dogsami na Gatheringach (jest na jednym z klipów na stronce Dogsów)
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Cena też nie za wysoka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak chodzi o recke to od razu moge powiedziec ze nie załuje wydanych pieniedzy, po pierwsze kompletny system z elementami treningowymi , przedstawiony klarownie , nawet ze średnia (jak moja ) znajomoscia angielskiego nie zagladam często do słownika, mysle ze nawet ktoś kto pierwszy kontakt z batem miałby po przeczytaniu tej ksiazki nauczyłby sie czegoś.
Oprócz tego krótki przegląd róznych innych systemów walki batem a raczej róznymi batami od inonezji przez filipiny np. Dogsów i oczywiscie amerykańska szkoła ,za to czego mi brakło to całkowite pominiecie whipboxingu!!!! i całej australijskiej szkoły!!!!!o której nie ma nawet wzmianki!!! mad) albo polityka albo dlatego że nie miał z nimi kontaktu i moze pisał o tym co trenował?
czyli znalazłem sporo informacji i myslę ze czegos sie nauczyłem co pomoze wzbogacić mój repertuar technik
ma oczywiscie wady czy raczej niedomówienia ta ksiazka, jakie? a na przykład taki kwiatuszek -koles wyjasnia jak wykonać forward a nastepnie pisze.. " w podobny sposób generujemy 4 kolejne cracki " ja wiem jakie ale ktos kto sie chce nauczyć tych własnie kolejnych skąd ma wiedzieć??mozna sie domyslec jakie bo slashe czyli smagniecia wyjasnił dokładnie a cracki ida po tych samych liniach ale mozna by to napisac jasniej. choc z drugiej strony kto wtedy na treningi bedzie przychodził
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Seminarium szkoleniowe Bagong Katipunan 2-3.07.2005
- Ponad rok temu
-
Uchodzca z Kirgistanu szuka dojo FMA
- Ponad rok temu
-
Wakacje...
- Ponad rok temu