"Taktyczny" parasol
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale ... od tygodnia mam parasol. AUTOMAT Jak zobaczyłem go w akcji - klik i otwarty, klik i składa się - nie mogłem się oprzeć pokusie. A że jeszcze rozpadało się - czuję się usprawiedliwiony.
Napisano Ponad rok temu
do noszenia na codzien malo praktyczny,ale do okazyjnego odprowadzania pieknych kobiet idealny :)
Napisano Ponad rok temu
taktyczny parasol to jest czapka z daszkiem
lepszy jest ortalionowy kapelusz bo woda sie do uszu i za kolnierz nie wleka. inna sprawa,ze wyglada sie w tym jak kosmita
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A może taktyczny tatuaż Magdaleno? Poczekaj no... :twisted:taktyczny parasol tylko w komplecie z taktycznymi kaloszami
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak już dotarliśmy (...) parasoli to może dalej (...) równie taktyczne podpaski :twisted:
Polecisz coś z autopsji? :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Lothianie, kurka strach sie bac, Zelazne Wilki po Jaworznie mnie ganiac beda :wink: moze zyciowke na 15km, dzieki temu zrobie.....
Napisano Ponad rok temu
Jak już dotarliśmy po taktycznych otwieraczy do piwa, taktycznych skarpet i taktycznych parasoli to może dalej taktyczne tabletki od bólu głowy lub równie taktyczne podpaski i prezerwatywy oraz samomaskujący się taktyczny papier do du** :twisted:
to wszystko przez sezon ogórkowy Wysoki Sądzie :):)
BTW: a taktyczny papier do d** to chyba tez rozpuszczalny (skojarzylo mi sie bo czytam-oczywiscie w ramach-pracy Czerwonego Smoka)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak chodze nietaktycnzie w czasie deszczu (tzn. nie w gore-tex'ie) to zazwyczaj korzystam z taktycznego (a jakże!) wsparcia mojej Lepszej Połówki.
Jest ona mianowicie uzbrojona w KOPA- Kompaktowy Parasol Automatyczny.
Niezłe ścierwo, mieści się w kieszeni.
Ja takich rozwiązań nie uznaje, wolę zmoknąć niż mieć zajęte czymś ręce. :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
(tak na serio, podejrzewam, że zwykłe, ale zajebistej jakości)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Gdzie kupic bransolete do zegarka?
- Ponad rok temu
-
I po co to wszystko?
- Ponad rok temu
-
Górna półka zegarków z wyświetlaczem.
- Ponad rok temu