Taktyczna przystawka do wózka ;)
Napisano Ponad rok temu
A te laski, to tak na poważnie biorą?
Napisano Ponad rok temu
Fiu fiu Langus...znać praktyka 8)
Zebys wiedzial, zagajnik, zebys wiedzial.... :wink: 8)
...ale do tego to sie trzeba troche nagimnastykowac, a nie wylegiwac sie jak Twoj avatar
Napisano Ponad rok temu
Po za tym będzie odstraszał laski rwane na "tatusia z wózkiem" (((:
Jakby użyć wędkarskiej analogii to tak naprawdę "robaka niby skubią, ale nie łykają ":-( . Łatwiej miłą pogawędke zacząć ale zaprosić "na kawę" raczej ciężej niż bez wózka ;-) .
Napisano Ponad rok temu
Mamusia i tak myśli, że mi kompletnie odwaliło (znaczy jak to zobaczyła)...
cos w tym jest
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zebys wiedzial, zagajnik, zebys wiedzial.... :wink: 8)
...ale do tego to sie trzeba troche nagimnastykowac, a nie wylegiwac sie jak Twoj avatar
Ja już mam trochę lat i zapomniałem jak to z tym braniem lasek jest (synowie-jeden student, a jeden w maturalnej) 8)
Teraz mogę TROCHĘ poodpoczywać, wcześniej się już nagimnastykowałem :roll: Teraz gimnastyka tylko i wyłącznie dla przyjemności 8)
Napisano Ponad rok temu
a przystawke mozna przypiac np. gdzies w aucie, do stelaza itp.
Napisano Ponad rok temu
"Dzieńdobry. Rutynowa kontrola drogowa, aspirant Maliniak, KWP WRD Radom....O! A co tam pan ma?"
Napisano Ponad rok temu
you'r sick....
pomysł faktycznie fajny do samochodu, albo roweru - o, tu bym go widział najbardziej, ale... do wózka!! przestraszony ... tolerancyjną masz kobietę!
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Superowe .
Wersja pod mogłaby być rzeczywiście wygodniejsza
Adam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
spuud
pozdrawiA
ps
Gratuluje corki
Napisano Ponad rok temu
Rewelacja
To teraz proponuję do produkcji:
- kydeksowe majtasy na pampersy (przydadzą się przy pierwszym siadaniu i szorowaniu pupą po glebie w ramach nauki samodzielnego przemieszczania)
- kydeksowa czapeczka - zauważyliście jak się śmiesznie dzieciakom włoski wycierają od leżenia i kręcenia główką?
- kydeksowy śliniaczek - bo tak!
- kydeksowy pokrowiec na butelczynę z mlekiem (i drugi dla mnie poproszę na butelczyny z innymi lubrykantami 8) )
To jest zboczenie, ale jeśli mają one mieć tak zabawny charakter to ja obyśmy mieli ich więcej.
Gratulacje Piter za kolejną pionierską inicjatywę
Łoj, uśmiałem się ;-)
Napisano Ponad rok temu
- kydeksowy śliniaczek - bo tak!
- kydeksowy pokrowiec na butelczynę z mlekiem (i drugi dla mnie poproszę na butelczyny z innymi lubrykantami 8) )
Śliniaczek z plastiku już IKEA wymyśliła - można tam kupić takie normalnie plastikowe śliniaczki zakładane na szyję. Nie wiem kompletnie co za rodzic może takie coś założyć dziecku...
A kydeksowy pokrowiec na butelkę - czemu nie? Zrobić podwójny i w środek napchać polartec 300 i będzie termosik (:
Tak... Mlody ma 2 lata i w mgnieniu oka potrafi wyzwolić się z szelek i wyskoczyć z wózka i popełnić przykładowe czyny (: A inne dzieci w tym czasie okradają Ci wózek z łopatek, foremek i wiaderek. A tobi sięwydaj że tylko mrugnąłeś okiem tyle co (:
A laski się da łapać (: Szczególnie że Mikołaj do każdej się śmieje i zalotnie kuka swoimi (jak one to mówią) "dużymi, pięknymi, niebieskimi oczami" (((:
Pozdrowionka
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Co to je PYREX ??
- Ponad rok temu
-
taktyczny diament ;>
- Ponad rok temu
-
Merlin Professional