skakanka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
(Druid chyba różne robią, obaj mielismy pecha)a ponieważ w tę stronę się da łatwiej to skróciłem i.... dalej była jakaś taka nie taka, nie wiem, niewygodna :?
Kupiłem linkę stalową za 5pln/metr i jest git, bez żadnych rączek.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja i kilku moich znajomych używamy skakanek wykonanych z jakiejś grubej, plecionej linki, czy też sznura. wyposażoina w drewniane rączki. koszt coś koło 15 zł. mam ją od jakiegoś roku i nie ma większych śladów użytkowania.
długa? i gdzie kupiona?
czasem te "linkowe" są za lekkie i nie da się tym kręcić
Napisano Ponad rok temu
mój egzemplaż nie jest wcale zbyt lekki, chociaż jeden z kolegów też wspominał o tej wadzie. rozwiązał to w ten sposób, że zamacza przed treningiem linkę w wodzie obciążając ją w ten sposób.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Rzemień nie taki lekki wcale, da się porządnie zakręcić, i jak w palce przywali, to czuć
Rączki drewniane
Napisano Ponad rok temu
K.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Druid, w Samuraju sa rzemienne z regulacją długości. Przynajmniej tak jest na stronce.
no Samuraj to u mnie :-0, sprawdze
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
moja ulubiona skakanka jest z linki żeglarskiej.... nic nie jest w stanie jej zastapic
no ja na takiej kiedyś skakałem, była super choć trochę ciężka. A kojarzysz ile kosztuje metr takiej linki
Napisano Ponad rok temu
Zalezy jakiej grubosci. Ceny zaczynaja sie od ok 90groszy za 3mm do 5zl za jakies grubasy.moja ulubiona skakanka jest z linki żeglarskiej.... nic nie jest w stanie jej zastapic
no ja na takiej kiedyś skakałem, była super choć trochę ciężka. A kojarzysz ile kosztuje metr takiej linki
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Co wybrać??
- Ponad rok temu
-
SZTUKI WALKIE W SIEDLCACH!!! BJJ/JUDO/ZAPASY
- Ponad rok temu
-
Osiągnąć coś w moim wieku, zajżyjcie i komentujcie!!!!
- Ponad rok temu
-
Obuwie do treningu
- Ponad rok temu
-
troche o tradycyjnych sztukach walki
- Ponad rok temu
-
Dlaczego nie należy uprawiać sportów walki?
- Ponad rok temu
-
Trening na łonie natury.
- Ponad rok temu
-
co jest dostępene w Ostrołęce ze sztuk walki?
- Ponad rok temu
-
Rekawice MMA
- Ponad rok temu
-
JUDO, ZAPASYczy BJJ??
- Ponad rok temu