Skąd bieżecie motywacje????
Napisano Ponad rok temu
psuje ze nie ma co robic caly dzien:)
Napisano Ponad rok temu
 ]
  ][cradle 2 the grave, romeo must die, the one, meltdown, contract killer] 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mam problem bo od jakiegoś czasu (dość długiego) nie mogę znaleźć w sobie motywacji do trenowania czegokolwiek.
Z 2,3 lata temu nie wiedziałęm praktycznie co to wolny czas szkoła trening lekkiejatletyki powrót do domu trening siłowy (pompeczki itp.) spanie szkoła i tak w kółko w weekendy noga i trening sztuk walki z kuzynem.
Do tej pory nie mogę zabrać sie za porządny trening i nie potrafię się do niego zmotywować, codziennie mówie sobie rano że dzisiaj zacznę trenować , wieczorem że będzie to jutro i przeważnie kończy sie na niczym.
Coś byście poradzili, skąd sami bieżecie motywację do treningu??
Chcesz trenować czy nie chcesz
 Robisz to dla siebie, musi Tobie to sprawiać przyjemność, a skoro Ci się nie chce to trudno. Może zaczęło Cię interesować coś innego, a może żal Ci trochę tego, że kiedyś trenowałeś, byłeś być może dobry, a kiedy zaniechałeś ćwiczeń to gdzieś umiejętności uleciały
  Robisz to dla siebie, musi Tobie to sprawiać przyjemność, a skoro Ci się nie chce to trudno. Może zaczęło Cię interesować coś innego, a może żal Ci trochę tego, że kiedyś trenowałeś, byłeś być może dobry, a kiedy zaniechałeś ćwiczeń to gdzieś umiejętności uleciały   Jeśli tak to nie żałuj. I nie myśl, że zaczniesz od jutra, bo nie wiesz jak będzie z jutrem.
   Jeśli tak to nie żałuj. I nie myśl, że zaczniesz od jutra, bo nie wiesz jak będzie z jutrem. Przypomnij sobie jaką przyjemność sprawiały Ci te treningi. Wszystko wróci :wink:
Powodzenia.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 ). DLatego wczoraj kupilem karnet na silke i zaraz ide katowac worek bo do konca sieprnia treningow niestety nie mam:(
  ). DLatego wczoraj kupilem karnet na silke i zaraz ide katowac worek bo do konca sieprnia treningow niestety nie mam:(

Napisano Ponad rok temu
po drugie, kazdy ma jakies miejsce gdzie sie dobrze i pewnie czuje, dla mnie takim miejcem jest mata. trening jest rownowaznia dla moje pracy.

pozatym lubie rywalizacje, lubie sie "bic" :wink:
Napisano Ponad rok temu

Życze powodzenia tym którzy stracili motywacje i miłość do treningów i aby narodziła sie na nowo...Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 Ja tez zwiedzilem pare klubow i roznie bywalo, az trafilem na Legie i tam tak nam dawali po dupie ze lecialo z czlowieka jak ze zcisnietej gabki.
  Ja tez zwiedzilem pare klubow i roznie bywalo, az trafilem na Legie i tam tak nam dawali po dupie ze lecialo z czlowieka jak ze zcisnietej gabki.  

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 test coopera-dieta/przygotowania test coopera-dieta/przygotowania- Ponad rok temu 
- 
			 III runda LM : Wisla-Panathinaikos III runda LM : Wisla-Panathinaikos- Ponad rok temu 
- 
			 Złoto dla Otylii Złoto dla Otylii- Ponad rok temu 
- 
			 trening ze złamanym żebrem trening ze złamanym żebrem- Ponad rok temu 
- 
			 szybka jazda bez trzymanki szybka jazda bez trzymanki- Ponad rok temu 
- 
			 złoto dla polskiego pływaka złoto dla polskiego pływaka- Ponad rok temu 
- 
			 Jak wćwiczyć szyje? Jak wćwiczyć szyje?- Ponad rok temu 
- 
			 Żonglerka Żonglerka- Ponad rok temu