Skąd bieżecie motywacje????
Napisano Ponad rok temu
psuje ze nie ma co robic caly dzien:)
Napisano Ponad rok temu
[cradle 2 the grave, romeo must die, the one, meltdown, contract killer] 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mam problem bo od jakiegoś czasu (dość długiego) nie mogę znaleźć w sobie motywacji do trenowania czegokolwiek.
Z 2,3 lata temu nie wiedziałęm praktycznie co to wolny czas szkoła trening lekkiejatletyki powrót do domu trening siłowy (pompeczki itp.) spanie szkoła i tak w kółko w weekendy noga i trening sztuk walki z kuzynem.
Do tej pory nie mogę zabrać sie za porządny trening i nie potrafię się do niego zmotywować, codziennie mówie sobie rano że dzisiaj zacznę trenować , wieczorem że będzie to jutro i przeważnie kończy sie na niczym.
Coś byście poradzili, skąd sami bieżecie motywację do treningu??
Chcesz trenować czy nie chcesz Robisz to dla siebie, musi Tobie to sprawiać przyjemność, a skoro Ci się nie chce to trudno. Może zaczęło Cię interesować coś innego, a może żal Ci trochę tego, że kiedyś trenowałeś, byłeś być może dobry, a kiedy zaniechałeś ćwiczeń to gdzieś umiejętności uleciały Jeśli tak to nie żałuj. I nie myśl, że zaczniesz od jutra, bo nie wiesz jak będzie z jutrem.
Przypomnij sobie jaką przyjemność sprawiały Ci te treningi. Wszystko wróci :wink:
Powodzenia.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
po drugie, kazdy ma jakies miejsce gdzie sie dobrze i pewnie czuje, dla mnie takim miejcem jest mata. trening jest rownowaznia dla moje pracy.
pozatym lubie rywalizacje, lubie sie "bic" :wink:
Napisano Ponad rok temu
Życze powodzenia tym którzy stracili motywacje i miłość do treningów i aby narodziła sie na nowo...Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
test coopera-dieta/przygotowania
- Ponad rok temu
-