JUŻ JESTEŚMY NA ŚLĄSKU!!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gratuluje!
Licky
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kurcze ale ceny za treningi mogliście troszku zmniejszyć albo zwiększyć liczbę godzin.
pozdrawiam skuter
Napisano Ponad rok temu
Z tego co wiem i co czytałem na stronie Centrum Krav Maga W.K.M.F-Poland zaczyna od września i strona jest jeszcze w budowie ciągle przybywa informacji co do oferty, ceny i godziny na pewno też ulegną zmianie. Także bez obaw będzie ok. .
Napisano Ponad rok temu
Jako WKMF dziala od stycznia b.r.
Napisano Ponad rok temu
napisz jak to się w Lublinie robi, z czym tu w zagłębiu i śląsku się spotkamy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
z góry dziękuję i pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli chodzi o wymagania egzaminacyjne na stopnie (pasy) w Word Krav Maga Federation – Polska to jedyne informacje na dzień dzisiejszy są dostępne na stronie zarówno [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] jaki i stronie ŚLĄSKIEDO CENTRUM KRAV MAGA W.K.M.F – P [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] oczywiście nie są one wyczerpujące. Wydaje mi się że zarówno w Lublinie jak i w Centrum wszelkie informacje będą na bieżąco przekazywane przez instruktorów więc nie ma się co stresować . Co do egzaminów i czy będą płatne czy też nie hmm tego nie wiem ale jak tylko będę miał jakieś informacje na w/w temat niezwłocznie przekaże.
Napisano Ponad rok temu
Powiesz szczerze, że jeżeli chodzi o zajęcia Krav Maga prowadzone przez Instruktorów z W.K.M.F-P zarówno w Lublinie jak i w ŚLĄSKIM CENTRUM W.K.M.F-P to nie można się na nich nudzić mimo, że Śląskie Centrum jeszcze oficjalnie nie działa (zaczyna od września) znam jednych jak i drugich i miałem okazje z nimi trenować. Jeżeli chodzi o różnice jakie są w treningach bo przecież to jest dla nas najważniejsze to powiem krótko będą i są i to znaczne. Jakie ? hmm to każdy powinien sam sprawdzić bo program to jedynie część tego co jest ważne przynajmniej dla mnie w treningach czy to Krav Maga czy innych systemów czy sztuk walki.
Napisano Ponad rok temu
I do zobaczyska dziś o dwudziestej w miejscu sami wiecie gdzie.hail
Napisano Ponad rok temu
1. czy egzamin będzie wymagał dodatkowej opłaty
2. czy egzamin jest formą walki w celu obrony poszczególnych stopni " bojowych"/pasów, czy też jest treningiem podczas którego K.S.W.K.M.WKMF obserwuje formacje kursantów , i ocenia ich przydatność i umiejętności
3. czy federał Swiatowej KM ma obowiązek przystępować do : płatnych , niepłatnych {niepotrzebne skreślić} egzaminów w wyznaczonych z góry czasowych okresach. Czy może ćwiczyć i podnosić swoje kwalifikacje tylko dla własnej satysfakcji.
Pozdrawiam K.S. W. KM WKMF I LICZE NA WYCZERPUJĄCĄ ODPOWIEĆ.
Proszę wierzyć jest to niebywale ważne dla stojących na rozdrożu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
skąd te informacje na stronce wkmf stoi jak wół że na abarotZ tego co wiem chcą żeby pasów nie było......zostaną podobno naszywki ze stopniami :-)
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
OBÓZ KRAV MAGA WKMF
- Ponad rok temu
-
Nowe forum, fajnie.
- Ponad rok temu
-
combat szkolenie ,filmy, pdf