OBÓZ KRAV MAGA WKMF
Napisano Ponad rok temu
Więcej informacji na temat obozu [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
galeria ze zdjeciami z obozu z roku 2004 pod adresem:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Szczerze polecam, szczególnie że w żadnej innej Federacji krav maga nie ma tak wszechstronnego przekroju przez techniki (parter, boks, narzędzia, wielu agresorów)
Licky
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
lubie miłe niespodzianki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a i wypijemy twoje zdrowie, i tak sobie pomyślałem że gdy będziemy trenować , bawić się grać w siate , tenisa jeżdzic squotem, napierdalać w paintball, przepychać się w pomieszczeniach zamkniętych i otwartych w jeziorze i w lesie, to będziemy o tobie myśleć i tym samym duchem będziesz z nami
całuski i wszystkiego najlepszego w pracy i w domu skuti69 :peace:
Napisano Ponad rok temu
dziś jest sobota , za parę godzin wyjeżdżamy . Off course jak alles budut spok, i ten mój pierd.....żęch się dokula śiasia trzymaj kciuki a jak dobrze pójdzie to napiszemy już z okuninki [ I Z P}
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
inni moga to ja tez sie popodlizuje ;-)
Tak wiec pojechalam,przezylam,wrocilam Bylo zajebiscie - nie mam porownania bo to moj pierwszy wyjazd tego typu ale bylo rewelacyjnie poza nozem w oku :?
pojechalam zeby sie dobrze bawic,nikomu nie musialam i nie chcialam niczego udowadniac-cwiczylam dla przyjemnosci i swietnie sie bawilam
Tak wiec wielkie dzieki organizatorom - w pierwszej kolejnosci szefom - Grzeskowi i Mackowi za caloksztalt - za organizacje i wysoki poziom treningow i za to co uslyszalam na zakonczenie - czuje sie zmotywowana jak nigdy
Dziekuje calej miejscowej kadrze - Zyziowi: za cierpliwosc,cenne uwagi i fachowe wskazowki, Świrkowi: nikt mnie lepiej nie mogl zmotywowac na sciezce zdrowia, i jeszcze za urocze nocne rodakow spiewy i przepraszam-to ja skopalam Ci tapicerkie w samochodzie Adrianowi - za motywacje: "Dama ćwiczy sama:)" - panowie trening z Wami to czysta przyjemnosć :) Fiodorowi - za megaprofesjonalizm
Wielkie podziekowania dla pan kucharek - za ser żolty i dzem do kazdego posilku - dzieki temu nie umarlam z glodu
I dzieki wszystkim wspoltowarzyszom (nie)doli - szczegolnie: Pedrowi - mojej lepszej polowie-za Cieprliwosc przez duze C, Arkowi za hart ducha i piwko Ewie - bez Ciebie wszysko skonczyloby sie gorzej, dziewczynom z sasiedniego domku i Arturowi (nie bij żony ), Bartkowi za konika pony i czerwone szorty i wszystkim ktorzy tworzyli klimat tego obozu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Nowe forum, fajnie.
- Ponad rok temu
-