Tank vs Yoshida ???
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie wiem po co go pride wzielo, chca sobie podniesc nastroj a Yoshidzie poprawic rekord?
A moze Tank ciezko pracowal i wszystkich zaskoczy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ta fotka jest z jakiegoś turnieju gdy Tank siedząc na trybunach został wyzwany przez jednego z zawodników. Wlazł pijany na ring, zaczął tańczyc ale do walki nie doszło. Założyłem kiedyś o tym temat.
Cynik: Abbot to legenda UFC. Kiepsko walczy na ziemi. Ostatnio przegrywał ale na ostatniej gali Rumble on the rock wygrał.
Yoshida skończy go bardzo szybko na ziemi.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kiedy zaczalem interesowac sie MMA, to walki Tanka wydawaly mi sie spektakularne, koles o aparycji kierowcy ciezarowki (z wlasna cysterna z przodu) wtaczal sie to klatki gdzie okazywalo sie ze calkiem szybko i silnie macha lapkami ale co z tego skoro po paru chwilach sapie jak po stosunku. Mial kilka fajnych walk (pierwsza w UFC 6) ktore konczyly sie calkiem mocnymi KO, a jego uliczny styl walki i bycia przyspozyl mi sporo fanow.
Tank przez te wszyskie lata nie zauwazyl zmian w MMA i sam sie nie zmienil, no przytyl dalej jego trening bazuje na cwiczeniu relacji kufel-stol.
Co jakis czas robia z nim wywiady w ktorych krzyczy ze wszystkich nastuka i ze jest tak zajebisty ze hoho. Czesto w sposob niewybredny krytykuje i obagaduje wszystko i wszstkich ze wspolczesnej sceny MMA. Generalnie zabawny koles
Napisano Ponad rok temu
powiedział:
I've been beaten by fuckin Freddy Mercury from the Bronx!! Zajebisty kolo, ale raczej pajac, po kilku wygranych walkach został pijakiem fantastą.
Napisano Ponad rok temu
I've been beaten by fuckin Freddy Mercury from the Bronx!!.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja tam trzymam za niego kciuki i zycze mu zeby wygrał. fakt faktem i tez przypomina kolesia który podrózuje ciezarówka przy rytmach country. moim zdaniem reprezentuje dobra ulice
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Podobno 250 wyciskal na klate.
ja slyszalem ze 300.
Mysle ze Hidehiko go pojedzie
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów