heh no fakt,zgadzam sie z tobą TED Cool słyszeliście ,że w byłej Jugosławii,Tajlandii,Rosji i Brazyli są prawdziwe walki bez regół Exclamation tam można stosować wszystko Exclamation wkładanie palcu do oczu,ust itp to tam nic niezwykłego Exclamation walki odbywają sie za zamkniętymi drzwiami i mało kto wie gdzie co i jak Cool walki trwają ponoć bardzo krótko 1- 2 min. i często kończą się śmiercią jednego z walczących- tam to dobiepr prze kozaki startują Twisted Evil
KOWAL: zapewniam Cie ze to co slyszales to istny falsz
Tae - daj mi powód czemu ma to być fałsz,nie wierzysz że w Tajlandii niektóre walki kończą się poważnym uszkodzeniem czaszki przez jednego z zawodników Question że w krajach byłej Jugosławi nie walczy sie tak??w slumsach Brazyli są organizowane PRAWDZIWE niczym nie skażone turnieje Vale Tudo???daj mi powód że moge sie mylić Wink
a wiesz ze w arenie 51 trzymani sa kosmici, ze usa ma bazy na niewidocznej stronie ksiezyca, ze odwiedzaja nas istoty z innej planety, daj mi powid zebym mogl sie mylic Wink hyhy
poprostu cos takiego nie nazywalo by sie sportem (powiedzilaes VALE TUDO) i ze "walcza tam przekocury" takie walki to ja moge zorganizowac z kolegami z osiedla to poprostu sie nie liczy
co do tego księżyca i kosmitów to ci nie dam powodu ,że sie mylisz BO SIE NA TYM NIE ZNAM Exclamation Wink
Vale Tudo to jest sport Question realna walka ,w której nie można wykluczyć trwałych uszkodzeń ciała,kalectwa nazywasz sportem??Vale tudo to jest forma rywalizacji- no chyba ,że już rywalizację nazywasz sportem Cool
co do tego to możesz sobie z kolegami zorganizować walki bez żadnych regół Wink tylko ciekawe czy twoi zgodzili by sie stracić np. oczy w walce,złamania kręgosłupa czy nawet na śmierć w walce Wink jak takie coś zrobicie to nagraj prosze wszystko i wrzuc na neta bo jestem tego ciekawy Laughing a ,że takie walki są slyszałem od osoby która trenowała z dr Andrzejem Brylem - słynny Bas 3,który na takie walki nadawał by się idealnie Twisted Evil
w takich turniejach w Rosji i byłej Jugosławii walczą głównie osoby ,które mają ogromne doświadczenia w walkach Comabat i systemach (że sie tak wyraże Wink )"szybkiego wykończenia"jakie są trenowane w armiach Cool
acha i jeszcze jedno- wcale nie mówie ,że są to walki sportowe- no chyba że w Tajlandii - wdg zasad oryginalnego Muay Thai,a reszta to już nie Twisted Evil
A czym jest sport bez rywalizacji? A w ktorym sporcie mozna wykluczyc kontuzje i kalectwo? (szachy i golf odpadaja) jestem pewnien ze Twoja wiedza o MMA sprowadza sie do kontrowersyjnych programow na tvn i artykulow w "fakcie" czy "superexpresie" itp
tak se to przeczytalem i powiem Ci ze nie mam sily, aby wypeowadzic Cie z tego smiesznego bledu, ja z tym zyc nie bede
zapewniam Cię ,że moja wiedza o MMA jest z pewnych źródeł,nie takich o jakich napisaleś,może nawet wiem więcej na ten temat od ciebie- tego sie sprawdzić nie da.
Z całym szacunkiem do Ciebie jestem pewnien ,że na pewno wiesz dużo na te tematy ale gdy słysze ,że oryginalne Vale tudo jest sportem to mam pewne wątpliwości Idea może zaraz napiszesz ,że można trenować Vale Tudo Exclamation Laughing Very Happy acha i co do tego mojego śmiesznego błędu jaki mi wypomniałeś to może mi go pokażesz Question oświeć mnie znawco Exclamation