"MTV"
Napisano Ponad rok temu
CN the best mimo 18 na karku dalej namietnie oglądam dextera ;-)
Jakby to wszystko w oryginale szlo to bym do dzisiaj ogladal... BTW nasz Fiod oglada ciagle CN
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja dzieki cartoonowi nauczylem sie rozumienia jezyka angielskiego w najdziwniejszych wymowach i akcentach. Dubbingowanie tego kanalu to jest po prostu pomylka.
Dokladnie. Oprocz CN, w nauce angielskiego pomogly mi gry, komiksy i muzyka. A kiedys na sprawdzianie z inglisza wykoncypowalem slowko "zmarszczki" z "Don't worry be happy"
Napisano Ponad rok temu
CN the best mimo 18 na karku dalej namietnie oglądam dextera ;-)
mam 30 lat i ogladam , mam kolegów po czterdziesce i wolą to od wiadomości czy panoramy!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co do teledyskow to hdpvidz.com antipopvideos.com i tym podobne i jestem na bierzaco
Zapomniałeś o urbanchaosvideos.com i videopimp.com (na tym ostatnim to różnie z porządną muzą)
A Mtv? Tylko jeśli leci jakaś Rocklista czy inna godzinka z cięższą muzą. No i czasem Freak Night.
Ktoś pamięta jeszcze czasy genialnego MTV2 Alternative z samą CIĘŻKĄ MUZĄ !! To były czasy..Wizji TV
Mozna ten kanał teraz jakoś po ludzku chwycić ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dzięki nim poznałem Mudvayne, Slipknot, Shadows Fall....kurde moge jeszcze wymieniać..... chlip...gdzie te stare czasy !!
Napisano Ponad rok temu
A nie stop. to bylo dzieki VivaZwei
To byl kanal, kurde, po nocach takie kosmosy puszczali, nawet Merzbow seta gral u nich, Fantomas Live z almeza di mundo, Melted Men, ogolnie na wah2 niezle zryte rzeczy szly...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale znam też opinie ludzi, którzy twierdzą że TDEP sie....skomercjalizował 8O
Heh...a pamietacie Ill Nino ?? Pierwszy album no genialny jak dla mnie A drugi to mi sie jeszcze bardziej podoba bo taki "orientalny"
Aaaa.... i posłuchajcie zespołu "Amatory" - ruski grajace swój metal mnie sie tam podoba, a że nic nie rozumiem to sie tylko o dźwiękach wypowiadam mają swój klip do ściągnięcia na Antipopvideos.com
Raging Speedhorn?? To nie Ci kolesie co grają szybkie cholernie energetyzujące kawałki? Ci co nagrali ostatnio klip do "What a man can take" ?? Jak tak to ekstra..nareszcie mi sie ich nazwa przypomniała
Wiesz Cynik .... to jest smutne, ale obecnie dla ludzi słuchających cięższych brzmień i/lub alternatywy nie ma żadnej opcji na zaspokojenie wewnętrznych potrzeb ! (ze tak sie wyraże) jedyna opcja to załatwienie sobie niemieckiej kablówki, albo wyjazd do stanów....
Napisano Ponad rok temu
Wiesz Cynik .... to jest smutne, ale obecnie dla ludzi słuchających cięższych brzmień i/lub alternatywy nie ma żadnej opcji na zaspokojenie wewnętrznych potrzeb ! (ze tak sie wyraże) jedyna opcja to załatwienie sobie niemieckiej kablówki, albo wyjazd do stanów....
albo wciąż włączony download i upload ...
Napisano Ponad rok temu
Mój telewizor tego nie odbiera...Co do teledyskow to hdpvidz.com antipopvideos.com i tym podobne i jestem na bierzaco
Napisano Ponad rok temu
A tak ogolnie to od dawna juz nie sledze nowosci w takiej muzyce, nie mam skad za bardzo. NIe wiem anwet co Raging Speedhorn dalej nagral itd.
Ill Nino do dupy, podroba korna
Napisano Ponad rok temu
Jak ściągasz klipy z hdpvidz.com. Bo mnie zawsze przerywa, nie wazne czego uzywam (Flashget, GetRight, downloader FireFox'a) a jak przerywa to dostaje info, ze zmienił sie rozmiar pliku.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
bonjasky official shirt
- Ponad rok temu
-
Madagaskar
- Ponad rok temu
-
Bokserzy Gwardii Wrocław zagrali w serialu
- Ponad rok temu