Gdzie trenowac kicka w wakacje w wawie ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam i jeszce raz zapraszam, w razie dodatkowych pytań służe pomocą
Napisano Ponad rok temu
W wakacje wtorek i czwartek godzina 20:00 , więc nawet możesz dziś iść, pierwszy trening gratis. Fajowo tam jest:)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja na razie z Powisla wiec pasuje mi centrum :wink:
Dobrze wybierasz , sporo dziewczyn jest w CENTRUM .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tt48 trenujesz tam juz kilka miesiecy i jeszcze nie wiesz ze w nazwie sekcji jest ŚRÓDMIEŚCIE a nie centrum
Dla mnie to bez różnicy. Śródmieście jest w Centrum i na odwrót. Gdy bym miał być dokładny to musiał bym napisać Klub Sportowy Piaseczno, bo tak naprawdę podlegamy pod Wokalna na Ursynowie a występujemy pod barwami KS Piaseczno, chociaż jest to za młoda sekcja , żeby byli zawodnicy ale już od września rusza taka grupa.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Idac dalej tym tropem mozna powiedziec ze centrum jest w warszawie, warszawa w polsce a polska w europie. Wiec w sumie klub z elektoralnej mozna nazywac EUROPA (a moze jarmark europa ?) A co do zawodnikow to tutaj tez mam dla Ciebie niespodzianke. Sa juz zawodnicy ze ŚRÓDMIEŚCIA ktorzy maja nawet sukcesy - Ania Slowik srebro w semi i zloto w lighcie na juniorach i Marika Markiewicz zloto na pucharze polski w semi seniorow. A jak wejdziesz na strone klubu to masz tam cala liste zawodnikow.
Ja nic nie pisałem o sukscesach, tylko napisałem , że we wrześniu zostanie utworzona grupa zawodnicza i zmieni się plan zajęć bo będzie można chodzić 4 razy w tygodniu. Dla autora tego wątku chodziło 'gdzie można poćwiczyć w Warszawie?" Podałem namiary na klub , czyli linka i chyba o to chodziło.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
hopkins
- Ponad rok temu
-
Sklepy w poznaniu
- Ponad rok temu
-
Charakter
- Ponad rok temu