Przeczytalem wszystkie swoje (nieliczne zreszta) wypowiedzi w tym temacie i nie widze ani jednej inwektywy. Chyba ze uwazasz za taka okreslenie czegos "ohydnym".?Ash o ktorym napisałem ze jest rycerzem na krucjacie bo zamaist konstruktywnej krytyki rzuca inwektywy, trudno.
Nie bardziej bardziej uwazam okreslenie "takie cos". Nie uzywasz inwektyw bo tak jak napisąłem wczesniej jestes inteligentnym facet i zamiast przywalić wolisz saczyc jad miedzy wierszami to bron stokroć bardziej zabójcza. Tylko sie nie wykrecaj !!
Alez ja od pierwszego slowa pierwszej swojej wypowiedzi nie jestem wojowniczy. Po prostu jasno i wyraznie wyrazam swoje zdanie.".?"] i to uczestniczysz coraz mneij wojowniczo
No jasne MAM nieco inne u\odczucia stojąc z drugiej strony barykady
Napisales:Nigdzie nie napisałem ze kryterium bycia milosnikiem/hobbysta jest chec posiadania czegokolwiek...
Z tego jasno wynika, ze kto nie chce miec koszulki z takim logo nie jest milosnikiem/hobbysta/amatorem Rozumiem, ze moze troche zbyt uogolniles ".?Powtorze jest to oficjalne logo MMA Polska, (...) każdy miłośnik/hobbysta/amator chciałbny miec koszulkę z takim logo.
No co za chwytacz za słówka - oczywiście ze tak napisałem ale nie dlatego ze jest na nich piękne logo tylko dlatego że jest to wlasnie koszulka MMA Polska z jej oficjalnym znakiem (ochydnym lub nie) przy czym nadal uważam ze ni poddawanie znaku po dkrytykę wcześniej spowodowało by zupełnie inny jego odbiór. Taka juz ludzka natura
Ja juz wczesniej napisalem, ze w ramach TEGO projektu logo nie da sie nic zrobic, zeby mi sie podobalo. Wiec nie moge napisac w stylu przesun to tam, owo zrob wieksze, tamto mniejsze itp. A nie mowiles, ze maja sie nie wypowiadac ludzie, ktorym sie to w ogole nie podoba.przeczytajcie co napisął kolega Randori - tak wygląda konstruktywna krytyka i po to tu przyszedłem,
Wracajac jeszcze do roli logo. Dla mnie obecny projekt jest odpychajacy i na pewno nie sprawilby zebym sie zainteresowal tym, co to logo firmuje. Malo tego, nie wiedzac co to jest mma w zaden sposob nie zostalbym zachecony do tego, zeby sie dowiedziec. Nie kojarzy sie ani ze sztukami walki, ani z dynamika.
Rowniez jako czlonek mma Polska (ktorym oczywiscie nie jestem, bo ze mnie ani mma, ani Polska, ani oczywiscie nie mam tego poziomu umiejetnosci) nie bylbym w stanie zidentyfikowac sie z tym logo ani nie chcialbym, zeby mnie ktos z nim kojarzyl.
Moze wystarczy juz mojego pisania w tym temacie?/quote]".?
No wiesz to jest włąsnie to na co czekałem a Ty teraz chcesz uciekać...
Nie wiem laczego jest dla Ciebie odpychający bo nie uzasadniasz tego - rozumiem że po prostu nie trafia twój gust. No to jest sytuacja bez wyjscia
Nie zawsze logo przekazuję tę treś jakiej dotyczy. Patrz NIKE, ADIDAS czy ze znaczka wynika cokolwiek? TO kwestia utrawlania treści z eznakiem przez jkiś czas wśród odbiorców. Koncepscja jest taka - orzeł - znak narodowy, dynamika i agresja jest w oczach, al enie przesadna bo jak sam zauważyłeś trzeba budować wizerunek.Ae nie wśród miłośników bo tych nie trzeb przekonywać. MMA nie moze byc utorzsamiane z agresja stąd niecolagodniejsza forma niż wielu tutaj oczekuje