Nowe Logo MMA Polska
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Od kiedy wlasciciele małych ptaszków mają głos
Moim zdaniem logo jest OK
Motyw dobry, spojrzenie gangsterskie i wielkosc tez jest dobra
Lepiej wyglada biały na czarnym tle, ale akurat takiego nie było
Z bliska i w natuzre przentuje sie lepiej. Al ejak mawiali Rzymianie De gustibus non desputantum est
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zamieszczając to logo tutaj miałem nadzieje na konstruktywna krytykę i nie oczekiwałem ochów i achów ale czytając to co wypisujecie po prostu żałuję ze to zrobiłem. Gdyby to logo pojawiłosie na dresach i koszulkach to wszyscy chcieliby je mieć. Prosze przeczytajcie wszystkie posty (wszystkie są krytyczne) i na ich podstawie powiedzcie co jest z logo nie tak... Bo każdy ma zupełnie inna uwagę...
Połowa z was jak widać nie ma zielonego pojęcia o grafice a drug apołowa mam po prostu słabe oczy. I wcale neichce przez to powiedzieć ze logo jest idealne
Zauważcie
Logo spełnia wszystkie krytreia znaku graficznego. Rzecz tylko w wykoniu
Więc odpowiem po kolei:
Cynik - a jaką czcionke byś chciał? Musi być to czcionke powszechnie dostępna ponieąż wyra zPolska moze byc zastąpiony innym
Smoke - dobre i to
Tetsudo - MM A nie moze byc cetralnie bo orzeł jest niesymetryczny.Mozna to obejsc dublując ptaka i wdwie strony goumieszczająć ale wtedy odchodzimy od znaku narodowego i przechodzimy w narodowy znak naszych odwiecznych wrogów
ASh - kazdego coś irytuje. Mnie najbardziej ludzka głupota.
Księzyc - Kolorystykę można zmieniąć ona jest tylko zależna od tła a ta od uzycia. ALe wiees zlogo jeżęli jest nawet kolorowe to zeby spełniać graficzny warunek znaku musi być równiez czytelne w skali szarosci (czarno-białe)
ulver - przypatrz sie oczom tego ptaka a tera z przyjrzyj sie wszyskim innym znakom którym przyglądasz sie podczas GALI MMA i powiedz które i jak kojarzy sie TObie z MMA
mkimura - Zdobąź logo ORLEN i porównaj a szybko zmienisz zdanie. Z oczywistych powodów przywołuje skojarzenia z każdym innym logo wykorzystującum motyw głowy orła to naturalne.
A teraz zdradze wam że to logo zostało wykonane pierwootnie dla jednego z klubów, ale tak sie spodobało w kraju ze szybko dotarło do Warszawy i tam wiadomo kto koniecznie chciał je dla MMA Polska. ALe wszystko sprowadz sie tutaj dop ierwszego zdania w moim poscie.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
sherdog - wywiad z Nastkiem
- Ponad rok temu
-
Sefo vs Kaennorsing
- Ponad rok temu
-
rampage vs liddell
- Ponad rok temu