Poczatkujacy :)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sparingow nie bedziesz mial na pocztku, tak wiec nie boj sie.
Pojdziesz na 1 trening i sie rozeznasz co i jak.
Napisano Ponad rok temu
Ja nie wiem kto tu slepy 8O , dział chyba się nazywa "BOKS, MUAY THAI, KICKBOXING " szczerze mówiąc to MMA nie jest wymienione :twisted: a boks jest Wracając do tematu, pewnie że warto potrenowac boks nawet jak do Koszalina masz troche kilometrów i nie pociągają ciebie zapasy bo w Białogardzie chyba głównie to trenują :wink: . Tylko nie idz w Koszalinie do Józka Warchoła tylko do normalnego klubu bo wiem że Józek też oprócz kicku prowadził boks ale nazywanie go trenerem jest obrazą do tego zawodu.Kurva stary, a co ma Box do MMA?! Slepy jestes? Nie widzisz, ze dzial na temat Boxu istnieje? Jezu co za ludzie...
Napisano Ponad rok temu
Moderatorom się czasem nudzi i któryś się musiał zabawić pewnieJa nie wiem kto tu slepy 8O , dział chyba się nazywa "BOKS, MUAY THAI, KICKBOXING " szczerze mówiąc to MMA nie jest wymienione :twisted: a boks jestKurva stary, a co ma Box do MMA?! Slepy jestes? Nie widzisz, ze dzial na temat Boxu istnieje? Jezu co za ludzie...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Józek tak świetnie "szkoli" i ma tak rewelacyjne podejscie pedagogiczne że jego "metody treningowe" nawet kiedys skończyły sie w sądzie.hmm nie iwem co masz przeciwko Jozkowi , sam jest dobrym zawodnikiem i wyszkolil tez dobrych
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
gdzie moge pocwiczyc w wawie?
- Ponad rok temu
-
zegan=kozak
- Ponad rok temu
-
Zdjecia z treningu Salety