Skocz do zawartości

Zdjęcie

ma bu artykul

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

budo_piotrj
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 527 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

ma bu artykul
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

moze kogos zainteresuje
  • 0

budo_tomasz
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2420 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: ma bu artykul
no ja szczerze to bym nie polecal.... to ejst akurat artykul napiosany przez Taiwanczyka ktory teoretycznie powinnien cwiczyc to samo co ja ale nie cwiczy.... jego bagua to mnostwop bledow i to widac ze na szczeblu podstawowym, zaprzeczajacym wrecz zasadom bagua i jak to sie stalo ktos moze zapytac....

no coz jego nauczyciel uciekl na Taiwan niewiele umiac potem zostal "mistrzem" i jego uczen teraz udowadnia ze to co oni robia ma gleboki sens i usiluje jakos te bledy wytlumaczyc....

to cos takiego jak w tym docipie z polibudy jak profesor obracal doniczke na egzaminie i kazal studentom tlumaczyc dlaczego w ocienionym miejscu jest cieplejsza i on i obalali zasady termodynamiki :wink:
  • 0

budo_piotrj
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 527 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

mozliwe Tomku, nie wiem kto to - ale artykul nie jest jakas straszna kicha wydaje mi sie i jest pare starych zdjec. jest tam mistrz jednego z odlamow modliszki (z Tajwanu) dlatego zwrocilem uwage.
  • 0

budo_ukyo78
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1016 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Zdjecia ok - wiekszosc do znalezienia na stronie Jarka Szmanskiego :D
Swoja droga artykul polegajacy na tym ze sie wkleja zdjecia mistrzow ogolnie uznanych za wybitnych i obok pisze sie "ooo jego pozycja jest gites" to zadna sztuka. Takie artykuly czesto maja za zadanie sprawic wrazenie ze skoro autor rozpoznal jakosc pozycji u mistrzow to sam tez potrafi.
  • 0

budo_piotrj
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 527 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

dobra poddaje sie. rece do gory. wiecej nie wklejam. niech mlodziez mieli tematy takie jak te ostatnio spotykane ;-)
  • 0

budo_ukyo78
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1016 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Co ty mowisz, wkleiles i patrz jakiego Tomasz posta wysmazyl dlugiego - jak na niego :D same plusy...
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024