Problem z klipsem (M21)
Napisano Ponad rok temu
Jak sie nosi noz przy pasku, to sie dzieja rozne rzeczy. A to zawadzi sie kogos na ulicy, a to flipper sie wbije w zebra, bo podczas wsiadania do auta zawadzilo sie rekojescia o kierownice... anyway - klips pracuje.
No, moj pracowal az zanadto. Niedawno zorientowalem sie, ze wybitnie latwo mi zalozyc M21 za pasek. Powod: klips jest juz prawie rownolegly do rekojesci.
No i teraz jest problem. Jasne, ze moge go po odkreceniu po prostu odgiac i bedzie. Ale jak to wplynie na jego prace, bo po paru takich "odginaniach" bede musial to juz robic codziennie, a zginal sie bedzie pod malym palcem, nie? Nie licze tu na umocnienie wydzieleniowe stali...
Jak myslicie - odpuscic, odgiac, zahartowac?
Ktos ma jakies konkretne przepisy w warunkach domowych (blokowych nawet)?
Napisano Ponad rok temu
Wejdz sobie na strone [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] i zamow calkowicie nowy klips do Twojego noza za darmo! (Dokladnego linku do Clip Order Form ni podam bo mi nie chce sie strona zaladowac. Musisz znalezc sam)
Nawet za znaczek nie bedziesz musial $2 placic
Mnie do KISSa przyslali elegancki, ze srubkami
Powodzenia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja 1 raz zapomnialem wpisac Poland i nie doszlo. Drugi raz wpisalem Polske wlasnie gdzies gdzie pasowala i wszystko bylo ok. Teraz pozostaje tylko cierpliwie czekac.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
najlepiej dla naszych nozorobow byloby pogadac z oficjalnym przedstawicielem na polske (niekoniecznie trzeba ich nacinac na koszta wysylki - przez chwile mnie korcilo, ale zrezygnowalem )
Napisano Ponad rok temu
A jak juz o naciaganiu na kase mowimy... korci mnie, zeby sobie zamowic pare sztuk podkladek teflonowych, czy jakie tam maja i wymienic, jesliby pasowaly
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
korci mnie, zeby sobie zamowic pare sztuk podkladek teflonowych
podkładek wcale się nie pokrywa teflonem :wink:
pozdro
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Zagadka
- Ponad rok temu
-
Zostałem właścicielem Amphiego...
- Ponad rok temu
-
"Knife prototype" - warto kupić?
- Ponad rok temu
-
Poznajcie Marysię... [lekki off topic]
- Ponad rok temu
-
Pomóżcie mi się zdecydować!!!
- Ponad rok temu
-
AUTOSTOP,NAMIOT,PODRÓŻE-POTRZEBUJE NOŻĄ!
- Ponad rok temu
-
podkladki z brazu fosforowego czy z teflonu?
- Ponad rok temu
-
sebenza
- Ponad rok temu
-
Gdzie to kupić ?...
- Ponad rok temu
-
Luzy w Gamer'ku
- Ponad rok temu