CRK Ubejane... zabawy z taśmówką :)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kubek, masz dużo racji! Dla tego tak jak napisałem, będzie powtóka i jako leśno-wypadowy będzie standard, zaś jako fixed EDC (tam gdzie się da zabrać fixed) będzie ten właśnie. To na tyle ZUPEŁNIE inne noże, że bynajmniej nie będzie to dubel.Szkoda mi tego noża. Jeśli chciałeś sprawdzić profil ostrza, to mogłeś go przecież zrobić od zera, a nie niszczyćprzyzwoity nóż. Z drugiej strony, Twój nóż i Twoje zmartwienie.
Napisano Ponad rok temu
Po pierwsze, Piter bardzo schludnie i elegancko wykonał robotę. Gdyby nie róznice w odcieniu powłoki, można by sie nie zorientować, że ten nóż to customizowany zmrol.
Po drugie, bardzo poręczne i wyważone fixed EDC mu wyszło.
Pobawiłem się Ujebankiem w kuchni i jedyne zastrzezenia jakie mam to do grubosci klingi w tym (niewielkim w końcu) nożu. No...moze małego swedge'a bym dodał.
Tak czy siak - zajebista OPR Sebenza. Na weekendowej rybałce będzie okazja przeprowdzić testy terenowe.
A teraz najwazniejsze:
Cynik, do Ujebanka mieszczą się backupowe szlugi. Shadow III wymięka. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W sobotę test rybacki . :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Fachowo rzekłbym
Wysz: To Twój Hydro20 ?? Ciekaw jestem jak się spisuje, bo mój po pół roku zaczął się rozpadać...
Napisano Ponad rok temu
: To Twój Hydro20 ?? Ciekaw jestem jak się spisuje, bo mój po pół roku zaczął się rozpadać...
Mój. Jak ma razie nie udało mi sie go rozpieprzyć jeszcze.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
łom
- Ponad rok temu
-
Dąb na okładziny ?
- Ponad rok temu
-
Moze ktos chetny na piec? CZESC 2
- Ponad rok temu