sebenza
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zostaje po obróbce mechanicznej.
Niekiedy Obsadzają w nią jakiś kamień itp dla dekoracji, ale to tylko w tych graficznych wersjach.
Adam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
co sprawia że bez tej dziury nie można sie obejść?
podoba mi sie ten nóż, przemawia do mnie idea, i raczej nie widze dla niego konkurencji, bo jestem leworęczny. zastanawiam sie czy nie zrobić sobię prezentu na urodziny w te wakacje...
wiem że nikt mi nie da sebenzy bez dziury, ale nich mi przynajmniej dadzą jakieś dobre uzasadnienie!
Napisano Ponad rok temu
This is a tooling or locating hole and, in the finished knife, has no real function. The process goes something like this: we buy titanium in sheet form and cut it into rectangles approximately the size of the handle. We drill all the holes into this rectangle which is then placed onto a fixture, held secure by locating pins through these holes. The profile of the handle is then machined and the rectangle begins to look like the handle of a folding knife. It is at this stage that we select left or right-handed knives. We sometimes use the hole as part of the graphic on the decorated models and sometimes enlarge the hole and inlay a cabochon into it.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
(przy otwartym ostrzu) a potem to coś zgilotynować : )
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Gdzie to kupić ?...
- Ponad rok temu
-
Luzy w Gamer'ku
- Ponad rok temu
-
Sklepy w Wa-wie?
- Ponad rok temu
-
Utilitac
- Ponad rok temu
-
Of steel and rust...
- Ponad rok temu
-
Master Cutlery Fire Fighter
- Ponad rok temu
-
Oferta Busse'a
- Ponad rok temu
-
SOG multi tool's
- Ponad rok temu
-
Stalowe pytanko glownie do Wojtas'a13 :)
- Ponad rok temu
-
Gdzie mogę dostać nowego SOGa Pup?
- Ponad rok temu