Luzy w Gamer'ku
Napisano Ponad rok temu
Od dwóch dni posiadam BM Gamer'a. Zdążyłem go wypróbować w różnych grilowo - ogniskowo - wędkarskich okolicznościach. Sprawuje się świetnie (wyfiletowałem między innymi 4 -kilowego tęczaka). Ale dzisiaj stwierdziłem luzy jednej z okładzin. Rusza się na boki wyrażnie - ok. 2 mm. Luzy są na jednej śrubie, tej od strony klingi. Poradźcie co z tym zrobić. Thank you from the mountain :wink: .
Napisano Ponad rok temu
1. Jak nie dokrecales to sprobuj, czy sie da dokrecic.
2. Jak dokrecales i sie dalej buja to wykombinuj jakom podkladke pod srubeczki (bo ja wiem, guma z detki rowerowej na ten przyklad) i dokrec jeszcze raz. Powinno zadzialac

Napisano Ponad rok temu
Muszę tylko taki kluczyk skołować, mam nazdieję, że można to dostać.
Pozdrawiam .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co do kluczy-tanie i stosunkowo dobre sa narzedzia stanley.Ja korzystam z rekojesci(a'la srubokret)z gniazdem na koncowki bit.I mozesz do niego uzyc dowolnej koncowki-srubokretowej,torx czy imbusowej.Za jedna sztuke w dolownym rozmiarze placilem cos kolo 4PLN.Rozmiar 5,6 i 8 powinny pokryć w pełni zapotrzebowanie na rozkrecanie wiekszosci nozy dostepnych na rynku.
Napisano Ponad rok temu
 )
  )sobie tez kupilem co by miec na przyszlosc ten rozmiar

Napisano Ponad rok temu
Dzięki za pomoc poklon :-)
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Rozmiar 5,6 i 8 powinny pokryć w pełni zapotrzebowanie na rozkrecanie wiekszosci nozy dostepnych na rynku.
Akurat BM daje prawie we wszystkich nozach 10 do pivota.
A u mnie zaczela latac jedna okladzina od starszego Cuba - zrobilem dokladnie tak, jak opisalem i jest git. W pilowanie srubek mi sie nie chcialo bawic, zwlaszcza, ze a nuz sie jeszcze kiedys taka "dluga" (zwlaszcza w Gamerze sa bardzo dlugie
 ) przyda.
  ) przyda.

Napisano Ponad rok temu
Tylko nie kupuj czasem tego "oryginalnego" zestawu torxow od Benchmade, bo to badziewie.
To prawda - zbyt wytrzymale to one nie sa.
Tez jednego ukrecilem
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Sklepy w Wa-wie? Sklepy w Wa-wie?- Ponad rok temu 
- 
			 Utilitac Utilitac- Ponad rok temu 
- 
			 Of steel and rust... Of steel and rust...- Ponad rok temu 
- 
			 Master Cutlery Fire Fighter Master Cutlery Fire Fighter- Ponad rok temu 
- 
			 Oferta Busse'a Oferta Busse'a- Ponad rok temu 
- 
			 SOG multi tool's SOG multi tool's- Ponad rok temu 
- 
			 Stalowe pytanko glownie do Wojtas'a13 :) Stalowe pytanko glownie do Wojtas'a13 :)- Ponad rok temu 
- 
			 Gdzie mogę dostać nowego SOGa Pup? Gdzie mogę dostać nowego SOGa Pup?- Ponad rok temu 
- 
			 SZYBKI QUIZ!!! SZYBKI QUIZ!!!- Ponad rok temu 
- 
			 Co to za noz ? Co to za noz ?- Ponad rok temu