8 Demonów
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ośmiu Pijanych Nieśmiertelnych
cos mi sie wydaje ze ta forme cwiczy sie z akcesoriami (butelki, puszki - jak kto woli )
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Teksty polecam tym, co chikung i tai chi trenują. Dla uściślenia reiki to to samo co chikung.
PS. Proszę mnie za obłąkanego nie uznać. Teksty mają charakter informacyjny i proszę je potraktować jako ciekawostka.
Napisano Ponad rok temu
Przy dzisiejszym stanie wiedzy trudno jednoznacznie ocenić, czy faktycznie jakaś tam energia istnieje, czy też są to zwyczajne manifestacje demoniczne przy czym sztuki te i techniki okazałyby się tylko zakamuflowanym okultyzmem czy czarną magią.
to jest niezłe
Napisano Ponad rok temu
np. to
Chcialbym nadmienic ze Pismo Swiete, nie wiem co to Swieta Tardycja (ale jesli chodzi o ustanowienia soborowe to ok) nie wspomina rowniez o komputerach i np. ani slowem nie ma tam o patchach do windowsa wiec rozumiem ze kazdy prawdziwy katolik tych patchy nie instaluje itdPowody: swą wiedze o Bogu i Zbawicielu chrześcijanin czerpie z Bożego Objawienia tj. z Pisma Świętego i ze Świętej Tradycji. Objawienie to nie formułuje nigdzie koncepcji analogicznej do koncepcji prany ani nie wspomina o jakichkolwiek ćwiczeniach mających prowadzić do efektów analogicznych z występującymi w kulturze wschodu. Wynika z tego wniosek, że człowiekowi nie jest potrzebne do zbawienia czy też pełnego życia pobudzanie ani używanie żadnej wewnętrznej energii,
Napisano Ponad rok temu
oooo genialne linki, ubawilem sie po pas dzieki Very Happy
Napisałem to ku przestrodze. :?
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Cardio Kung fu?
- Ponad rok temu
-
Pchające dłonie