przedewszystkim sila
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
najlepiej zeby pracowac w Policyjnych jednostkach AT trzeba isc najpierw do szkoly wojskowej bo potem jest latwiej byc nietylko silnym psychicznie i szybko myslacym ale takze i przede wszystkim fizycznie sprawnym i wogule... . Ja mam 16 lat i ide do szkoly wojskowej potem 2 lata w woju i do policji AT moj brat tak zrobil i od razu go wzieli po prostu po takich doswiadczeniach i umiejetnosciach ufaja ci i niemusisz sie dziec po jakis drogowkach czy prewencji . bo przecierz atowiec jak zaczyna prace na wydziale AT to myslicie ze wiek sie nie liczy liczy im szybciej tym lepiej przykladowo trzeba miec conajmniej 20 lat i wtedy zaczynaja cie szkolic na ATowca conajmniej 5 lat taka jest prawda.
i chuj ? ...
masz jakieś pytania, a może coś jeszce chcesz nam powiedzieć ? ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Człowiek się zaprezentował a Ty go tu tak od razu na glebe. Przedstawił swoje marzenia w sensie. Ja na przykład chce zamieszkać na Marsie
Niech śni o Dodzie i pisuje na innym forum. Do AT biorą anafalbetów?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...lub na cmentarz. 8O
Napisano Ponad rok temu
tutaj sporo osob napisalo zgodnie z tematem, ktory teraz poruszasz. I pamietaj, przede wszystkim antyterrorysta powinien myslec logicznie, zeby nie dac sie zabic! Sila fizyczna to juz dalszy plan.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
przedewszystkim sila
- Ponad rok temu
-
Paraliżujący strach...
- Ponad rok temu
-
oczy z tylu glowy
- Ponad rok temu