Wakacyjne sprzęty
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
W ubiegłym roku Fallkniven S1 i Sebenza, to najlepszy mój zestawik, do tego Charge :roll:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
W tym roku biorę niezstąpionego w wielu sytuacjach SRK i nowy nabytek BS 880sp, do tego oczywiście jakieś mniejsze bo to byki przeciez i wszystkiego może sie nie udać nimi zrobić.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Coś jeszcze wezmę bo przecież nie samym nożem człowiek żyje
Wy jakie sprzęty będziecie testować na wakacyjnych wypadach?
Napisano Ponad rok temu
Zdjęcia jak doleci do mnie
Napisano Ponad rok temu
Mial byc jeszcze Letherman i cos wiekszego pozwalajacego na rabanie i troche ciezsze prace ale niestety kasa poszla na sprzet foto
Moze w przyszlym roku bedzie lepiej ... jakis duzy custom od Seikena np
Napisano Ponad rok temu
do tego swiss tool który dostanie w dupe jak zawsze
do rąbania i ciężkiem pracy staną w szranki:
RTAK
kukri - z nepalu i to żadne tam turystyczne gówno tylko robocze gówno - nie testowane (jeszcze)
siekierka - małą siekierka od kumpla kowala - przekute ostrze z maszyny tokarskiej.
foty i testy w sierpniu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja zazwyczaj na kazdy wyjazd biore inne noze - zaleznie od potrzeb i rodzaju wyjazdu.
Chyba tylko Sebka odkad ja mam jest na kazdym wypadzie.
W tym roku na dluzszy urlop zabiore prawdopodobnie Spyderco Military (troche boje sie, ze Sebke mi zwina podczas odprawy bagazu), Shadow III, Swiss Toola i... pewnie jeszcze jakis back-up schowany gleboko na dnie plecaka
Napisano Ponad rok temu
Ja zazwyczaj na kazdy wyjazd biore inne noze - zaleznie od potrzeb i rodzaju wyjazdu.
Chyba tylko Sebka odkad ja mam jest na kazdym wypadzie.
W tym roku na dluzszy urlop zabiore prawdopodobnie Spyderco Military (troche boje sie, ze Sebke mi zwina podczas odprawy bagazu), Shadow III, Swiss Toola i... pewnie jeszcze jakis back-up schowany gleboko na dnie plecaka
Na weekendowe wypady w gory i na mazury jezdzi ostatnio najczesciej Swamp Rat Camp Tramp i Sebenza...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Akme, dziwne to może nie jest że boisz się o Sebkę. Ja też zabieram ją gdy jestem o nią pewien.
Napisano Ponad rok temu
Wy jakie sprzęty będziecie testować na wakacyjnych wypadach?
pewnikiem jakiś nóż spod znaku EKI 8)
Napisano Ponad rok temu
Gratuluję Akme, widzę, że optymalizujesz zestaw użytkowy. Sebcię w terenie noszę na sznurku, żeby jej się wolność za bardzo nie spodobała. Smycze na telefon lub klucze świetnie się do tego nadają.
Na SRCT czekam, resztę już mam.
Napisano Ponad rok temu
Otoz to!Swamp Rat Camp Tranp + Sebenza + tool = zarąbisty zestaw w teren!
Duza Sebka nosi sie u mnie poziomo na pasku w pochewce Maxpedition... dobra rzecz. Czasem tez przyczepiona jest do FatBoya...
Skorzana pochewka CRK zarezerwowana jest dla Small Sebbie.
Napisano Ponad rok temu
Na pewno przyplata sie jeszcze Contrail, ale w terenie to raczej jako zabawka dla kobiet...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Frosts???
- Ponad rok temu
-
RAT 7 - Jak wysoko hartowane
- Ponad rok temu
-