Mikrus...
Napisano Ponad rok temu
JEzeli nie bylo by wyciecia linersy blokowaly by nacisk na rocker bar nie pozwalajac odblokowac glowni.
Napisano Ponad rok temu
To "zwykla" sprezynka, jak w Victorku na przyklad.
Kurdziel, nie ma to jak skomplikowac sprawy fachowa nazwa. :?
Niedawno mialem w rekach dosc piekny przyklad takiego noza - Laguiole. z pszczola wyrzezbiona na koncu sprezyny i rzezbionym grzebietem tejze sprezyny. baaaardzo klimatyczna kosa...
Wlasciciel tez niezle klimatyczny.
Napisano Ponad rok temu
Chodzilo tylko o to, ze nie "slip lock", tylko "slip joint" sie to nazywa, znalazlbys pewnie troche wiecej na temat
Napisano Ponad rok temu
Kurwa - jak ja kocham twoje podejście do nozy men.
Napisano Ponad rok temu
...to rowniez i nie w moim guscie , ale chcialem podjac wyzwanie zrobienia czegos naprawde trudnego konstrukcyjnie , no i jest to prezent dla mojego zyciowego mentora , starszego wiekiem juz pana , ktory jak i ten noz jest do bolu klasyczny ( chodzi zawsze w garniturze szytym namiare i skrzypiacych butach z Londynu ) , na 70 urodziny wymysliem wiec cos takiego.
Impreza byla wczoraj i nic nie sprawilo mi wiekszej radosci , jak widok autentycznej dziececej radosci na styranej zyciem twarzy , a pozniej odosobnienie solenizanta zajetego otwieraniem i zamykaniem noza.
Piekny Seiken.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeszcze raz coś takiego napiszesz i wyleją mnie z roboty za tarzanie się po biurku
K.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Nawęglanie?
- Ponad rok temu
-
mały, wielki fixed
- Ponad rok temu
-
Pomysl na pochewke