Paraliżujący strach...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czy trenowanie jakiejś sztuki walki pomoże mi przełamać lęk i panike?
TAK
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Standardem jest, ze po 4-6 miesiacach treningu bedziesz czul sie niepokonany. Po kolejnych 6 zrozumiesz, ze umiesz bardzo malo

Napisano Ponad rok temu
W sytuacji, o którą pytasz łatwo popełnić błąd w ocenie własnych możliwości popartych treningiem SW. Nabycie umiejetności walki i doświadczenia w niej pozwolą na to aby strach był twoim partnerem, który będzie ciebie motywował do racjonalnych rozwiązań.
Jeśli natomiast strach cię opanuje i zawładnie tobą a nikt i nic z zewnątrz nie rozładuje sytuacji no to dostaniesz łomot.
Potem wyciągniesz wnioski, które powinny ci pomóc w dalszej pracy nad sobą.
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Kiedy ide ulicą i przechodzi obok jakiś drech czuje strach. Kiedy podchodi jakiś drech i pyta np tylko o godzine czuje wielki strach. Wiem że w pewnych sytuacjach powinienem dać w pysk ale jestem cały sparaliżowany. Nie wiem dlaczego. Czy trenowanie jakiejś sztuki walki pomoże mi przełamać lęk i panike?
Hmm..jakie to szczescie, ze u mnie drechy wystepuja w stadach nielicznych i to raczej nie na terenach, po ktorych sie poruszam (plusy prowincjonalnego miasteczka >_^).
Nie wiem, czy trenowanie Ci pomoże, ale czytałam kiedyś artykuł o ludziach trenujacych krav maga. Stwierdzili oni ( no hmm..wybrane jednostki, ktore zostaly dopuszczone do glosu

Napisano Ponad rok temu
dres to "tylko" kupa miecha i wystarczy lekko uderzyc w okreslone miejsce i juz lezy
Cholernie pewni siebie ci kravmagowcy. :roll:
Napisano Ponad rok temu
dres to "tylko" kupa miecha i wystarczy lekko uderzyc w okreslone miejsce i juz lezy
Cholernie pewni siebie ci kravmagowcy. :roll:
Bo ja wiem...Może ich wiedza na temat dresów jest czysto teoretyczna? :roll: 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Trenuj, ćwicz, obserwój.... Wykożystaj strach...(z nauk mistrza Jody

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
naucz sie zamieniac strach na aresje...
Nie gadaj takich bzdur!!Strach i agresja razem to PASKUDNA POCZWARA!!
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Idzie sobie Dresik ^^czysto teoretycznie powiedzmy ze pożądny^^ POdchodzi do nas, my juz normalnie sparalizownai ze strachu, a on do nas nie wiesz która godzina? A my go zaraz z kopa w banie,i lejemy go az do nieprzytomnisci Bo sie przestraszylismy i agresja zadzialala?? niesadzicie ze taka sytuacja jest mozliwa???
A ten dresik chcial tylko zapytac o godzinę ^^^^ teoretycznie^^^^
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
oczy z tylu glowy
- Ponad rok temu
-
Uderzenia z zaskoczenia
- Ponad rok temu
-