Mialem duze szczescie bo nawet mi sie nie snilo ze bede mogl dopasc ten nozyk w wersji "blank nówka fabryka"
Oto on:

PS. teraz zauwazylem ze fotki stracily na jakosci po operacji zmniejszania

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Amen!Amph manual i Socom auto to chyba jedne z lepszych projektow nozy jakie powstaly.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jest w [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]PS. teraz zauwazylem ze fotki stracily na jakosci po operacji zmniejszania
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja, jak pewnie wiesz, mialem ampha auto. I jak go sprzedawalem to z mysla o tym zeby zamieniac go jednak na manuala. Ale bylo za pozno. A teraz sie szczescie do mnie usmiechnelo.
Amph manual i Socom auto to chyba jedne z lepszych projektow nozy jakie powstaly.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I srodek strzepi sie od wsadzania/wyciagania noza z predkoscia swiatla. Moja dorobila sie dziury w miesiac, wiec wydarlem wewnetrzna wysciolke i teraz jest spoko. Rzep zmienilem na nowy i tez jest fajnie. A w ogole to planuje ponaszywac na nogawce wszystkich spodni (na wysokosci uda) szeroki pasek materialu, ktory posluzy jako "zakladka" do trzymania noza zawsze pod reka tak, aby nie straszyl widokiem i pochewka bedzie niepotrzebna 8)Jedyne co gówno to pochwa rzep się szybko zużywa i nie trzyma dobrze trza uważać żeby nie zgubić noża.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Cieszę się, że mi się to nie udało, bo dziś amphibiany to już rarytas trudny do dostania.
Napisano Ponad rok temu
A ja mam nowa pochewke, z klamra wiec nie mam problemu z rzepem. Za to problemem moze byc to ze calosc jest szersza i bardziej odstaje od ciala niz w pochwie z rzepem....Cieszę się, że mi się to nie udało, bo dziś amphibiany to już rarytas trudny do dostania.
W szczegolnosci manuale
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu