No co Wy, Chlopaki, [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] jest ich jeszcze cala banda :wink:
samych zdjec
Napisano Ponad rok temu
No co Wy, Chlopaki, [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] jest ich jeszcze cala banda :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Osobiście, zdecydowanie wolę właśnie Wing Walkimw, a nie wstawki z kreatonu.Jest szansa ze znowu beda je produkowac, ale juz raczej nie z kratone ale WingWalkiemw rekojesci i tymi swoimi dziwnymi srubami.
Wiec to juz nie to, chociaz projekt ten sam
Napisano Ponad rok temu
Osobiście, zdecydowanie wolę właśnie Wing Walkimw, a nie wstawki z kreatonu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Miałem amphibiana z wkładkami a kreatonu i mam obecnie z wing walkiem ( czy jak to sie odmienia) tak więc napisałem ta opinie na podstawie jakiegos włąsnego doswiadczenia.Osobiście, zdecydowanie wolę właśnie Wing Walkimw, a nie wstawki z kreatonu.
mowisz to na podstawie wlasnych doswiadczen z zabawy nozykiem z wkladkami z kratonu ??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to Zeby sie nie zachwycać niwiadomo jak to ja dam 1 negatyw!!!! klips jest do dupy mi sie rozginał ze 3 razy i musiałem go przyginać ale od kiedy sie spieprzyl rzep w pochewce nie uzywam jej a nosze w kieszeni z klipsem. A klis spieprzyłem (pierwszy raz) wciskająć na kieszeń z zamkiem i się rozgiol za mocno potem to juz sam się rozginał bez powodów. no tak Sam spieprzył i pisze ze jest do dupy - ale uwazam że za tyle kasy to mogli dać jkiś lepszy materiał bardziej sprężysty a nie giętką stal. :-)
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu