promocje na wyzsze stopnie- wrazenia z egzminow itd.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
za jakis czas trzeba bedzie zaczac myslec o Lublinie
ale dopiero jak mi sie pieta i piastka zagoja :?
Napisano Ponad rok temu
o mojej promocji napomknalem tam niejako mimochodem i tworzenie z tych kilku postow nowego tematu (bez wyjasnienia) uwazam za nieladne zachowanie moderatora.
Napisano Ponad rok temu
(by wredny moderator)
Napisano Ponad rok temu
6 osob zdawalo. 3 mlodsze i 3 starsze. 3 mlodsze zdaly "warunkowo" (czyli kiedys tam beda musieli pokazac jakas technike czy rozbicie zeby moc naszyc belke).
w sumie prawie w ogole nie bylo rozgrzewki.
wybrane uklady robilismy na liczenie i czesc sami (bez liczenia). kilka razy egzaminator zatrzymywal uklad i bylo pytanie z teorii: jak sie nazywa blok czy uderzenie.
rozbijalismy deski wielokrotnego uzytku:
jedna deska po skoku przez przeszkode (skrzynia i klocki) z yop chagi
dwie deski twimyo bandae dollyo goro
dwie deski z jirugi - samemu sie trzymalo i trzeba bylo puscic podczas uderzenia. tego akurat nie rozbilem jakos zle przymierzylem. na szczescie to rozbicie mozna bylo zrehabilitowac -> trzy deski ale juz trzymane przez dwie osoby z jirugi. rozbilem ale wlasnie na tym sobie rozwalilem torebne stawowa srodkowego palca.
i ostatnie rozbicie. jedna deska ale strasznie gruba wlozona miedzy szczeble drabinek z yop chagi. tutaj 2 osoby tylko rozbily (nie ja :? )
na koniec zaprezentowanie ulubionej techniki. ja wykonalem bakuro (na zewnatrz? ) naeryo chagi -> "prawie dobrze" .
no i jeszcze troche takich sprawnosciowo kondycyjnych rzeczy. zabki, kilkuminutowe serie kopniec po obrocie z wyskoku.
aha. no i dollyo chagi. w dwoch seriach chyba. w sumie wychodzilo 200 na jedna noge (dodam ze byla to juz mocno zmeczona noga).
w sumie poza tym jednym rozbiciem grubej dechy i pomoca egzaminatora w teorii to nawet nienajgorzej mi to wyszlo.
egzamin trwal gdzies ok. 1h 15 min. nie wiem dokladnie bo weszlismy pozniej niz bylo planowane.
btw, jedzie ktos z forum w najblizszym czasie na egzamin centralny?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
btw, jedzie ktos z forum w najblizszym czasie na egzamin centralny?
Jakbyś się wybierał, puść PW. Ja tu mieszkam na miejscu... :-)
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Mozesz napisać jaką wysokość miała ta przeszkoda?rozbijalismy deski wielokrotnego uzytku:
jedna deska po skoku przez przeszkode (skrzynia i klocki) z yop chagi
Napisano Ponad rok temu
mgr Andrzej Undro IV Dana kto was egzaminowal?
mate, to byla taka stara skrzynia gimnastyczna obnizona o jeden czy dwa poziomy. za nia byly jeszcze ustowione troszke nizsze klocki (nie wiem jak je opisac... takie... klocki ) zeby przeszkoda byla dluzsza.
skrzynia stala prostopadle do skoku, zeby nie bylo watpliwosci
Gizmo, jak bede sie wybieral to na pewno sie odezwe
Napisano Ponad rok temu
Co prawda mogłem sie przygotowac lepiej bo samoobrone i te walki to cwiczyłem dopiero przed samym egzaminem:P - moja wina
Napisano Ponad rok temu
i walce pokazowej bez sprzetu.
Napisano Ponad rok temu
ban jayu matsogi?walce pokazowej bez sprzetu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
http://www.fabrykasi...p=607833#607833 -kilka fotek, dostrzec mozna GDZIENIEGDZIE Picachu :wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
uklad chon - ji
- Ponad rok temu
-
zale
- Ponad rok temu
-
Poszukujemy
- Ponad rok temu
-
Czy jest jakaś sekcja Taekwondo w okolicy Gliwic?
- Ponad rok temu
-
Zawody na żywo
- Ponad rok temu
-
MP - Wieluń
- Ponad rok temu
-
tekst o tkd
- Ponad rok temu
-
Dlaczego wybraliście TKD