chodzi mi o to czy robienie czegoś w stylu ==> trzymanie ciężaru na bicepsie (reka w łokciu zgięta pod kątem prostym), tak że po prostu utrzymujemy ciężarek w miejscu 8O  <== daje taki sam efekt jak machanie nim?? jedno jest pewne, że męczy się szybko ale czy to coś daje??
  chodzi mi o to czy robienie czegoś w stylu ==> trzymanie ciężaru na bicepsie (reka w łokciu zgięta pod kątem prostym), tak że po prostu utrzymujemy ciężarek w miejscu 8O  <== daje taki sam efekt jak machanie nim?? jedno jest pewne, że męczy się szybko ale czy to coś daje??

Ćwiczenia
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 to na bicepsie to w przenośni
  to na bicepsie to w przenośni   

Napisano Ponad rok temu

ale skoro mowisz ze nie daje to trodno  :roll:
  ale skoro mowisz ze nie daje to trodno  :roll:

Napisano Ponad rok temu
 ciężarkiem to mięśnie sie kurczą i rozkurczają(tak chyba sie mówi choć niejestem pewny) i to pobudza je do rośnięcia (bo chyba o to chodzi co?)
  ciężarkiem to mięśnie sie kurczą i rozkurczają(tak chyba sie mówi choć niejestem pewny) i to pobudza je do rośnięcia (bo chyba o to chodzi co?) pzdr

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja właśnie jestem rzemieślnikiem i sie zabarzdo nie znam robie to co jest najprostsze i najbardziej efwktywne na początkużeby zostać artystą, najpierw trzeba być rzemieślnikiem

pzdr

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Sekta Sekta- Ponad rok temu 
- 
			 Konowalstwo Konowalstwo- Ponad rok temu 
- 
			 Tuńczyk Tuńczyk- Ponad rok temu 
- 
			 przepuklina - zabieg przepuklina - zabieg- Ponad rok temu 
- 
			 Alkohol a antybiotyk Alkohol a antybiotyk- Ponad rok temu 
- 
			 Haluksy a sport... Haluksy a sport...- Ponad rok temu 
- 
			 a co jesli bede jadł melko w proszku dla dzieci? a co jesli bede jadł melko w proszku dla dzieci?- Ponad rok temu 
- 
			 Fajny program Fajny program- Ponad rok temu 
- 
			 Do POWER ZONA Do POWER ZONA- Ponad rok temu 
- 
			 rower vs biegi rower vs biegi- Ponad rok temu