Kameralne spotkanko.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pewnie chodzi o Ontario RAT RTAK czy mnie wzrok myli?
chyba nie, mnie sie tez tak wydaje
Napisano Ponad rok temu
I odpowiedz prosze tym razem, bo kiedys pytalem, ale pytanie pozostalo bez echa - gdzie i jak wynajdujesz takie cacka? To tylko tak, z ciekawosci....
No cóż, chyba nadszedł czas wyjawić swoją tajemnicę.....
W sumie mógłbym tak zacząć, ale tajemnicy nie ma. Wszystko co robię to śledzę zagraniczne fora (żadko) i czytam wszelką dostępną literaturę (czesto). Głównie Blade Magazine i Messermagazin. Do tego śledzę najciekawsze moim zdaniem miejsca internetowe: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] , [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] , [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] .
No i sklepy internetowe. Do całości dokłdam odrobinę pasji, trochę serca a całość wypiekam dwie/trzy godziny dziennie w internecie.
Ja po prostu kocham noże i nimi żyje (choć to nie moja jedyna pasja).
A skąd biorę pieniądze? No cóż, nie palę, praktycznie nie piję, nie chadzam na dyskoteki czy do knajp. Wolny czas mam dla siebie, rodziny, różnych hooby, świeżego powietrza i przyrody. No może jeszcze fotografia. Czyli w zasadzie większość tych rzeczy kosztuje jedynie trochę czasu, a pieniądze które mógłbym wydać na alkohol i papierosy (nie licząc innych wątpliwej dla mnie jakości uciech) wydaję na noże.
Można łatwo skalkulować ile daje pół paczki fajek i jedno piwo dziennie. Do tego wakacje na łonie natury, u znajomych czy rodziny a nie z biura podróży, itd,.......
Bardzo cieszy mnie to, że mogę sprawić komuś radość pokazując to co jest dla mnie ważną cześcią życia.
Dziękuję za uznanie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak widzę te Stridery i CRK to mi aż ślinka cieknie! Wspaniała kolekcja! Jestem pod dużym wrażeniem i rozumiesz co mówisz o "ważną częścią mojego życia".
Naprawdę gratuluję kolekcji! Wspaniała! Oby moja kiedyś była choć w części taka jak Twoja
pozdrawiam
g.
Napisano Ponad rok temu
Malo jest rzeczy, ktore tak ciesza me oko jak te fotki
Napisano Ponad rok temu
I na koniec fotka strazacka (wszyscy byli na urlopach tylko nas trzech pelnilo sluzbe )
Napisano Ponad rok temu
Zaraz szukam "naszych" uczonych dysput o Skirmishu.
K_P
Napisano Ponad rok temu
Kamill, troche pogody ducha! Minę masz, jak Oswald na dzień przed Dallas
A tak w ogóle to: ŚWIRY.
Ale nie mówię, że nie rozumiem...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Fallkniven A1 Raffiego, z Passaround'u. No i kurka, skończcie z tymi Striderami, bo tam jest tylko jeden i do tego składak.Chodzi mi o pierwsze zamieszczone zdjęcie. Jeżeli to CS to mam nadzieję przybysz z europy północnej. Pytanie dotyczy pierwszego rzędu od góry razem ze Striderami.
Te noże z oplotem to Lintony.
Napisano Ponad rok temu
Chodzi mi o pierwsze zamieszczone zdjęcie. Jeżeli to CS to mam nadzieję przybysz z europy północnej. Pytanie dotyczy pierwszego rzędu od góry razem ze Striderami.
a to rzeczywiście z Europy Północnej - Fallkniven A1 o ile mnie wzrok nie myli
edit:
ups spóźniłem się - a "stridery" rzeczywiście ładne
Napisano Ponad rok temu
Tylko ten Makaron psuje nieco kompozycje
Kamill, troche pogody ducha! Minę masz, jak Oswald na dzień przed Dallas
A tak w ogóle to: ŚWIRY.
Ale nie mówię, że nie rozumiem...
Tu w ogole trudno mowic o kompozycji. Rozlozylismy zlom dookola i zrobililsmy zdjecia.
a moja mina?? coz, nie zdazylem sie przejrzec w lustrze zanim aparat pstryknal fotke
Napisano Ponad rok temu
No chyba, że to na kulki - plastikowe albo stalowe, ale wtedy nie byłoby się czym chwalić
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Moja nowa kosa
- Ponad rok temu
-
Strider SnG Nightmare
- Ponad rok temu
-
Moje noże
- Ponad rok temu