Kameralne spotkanko.
Napisano Ponad rok temu
Niestety w domu zorientowałem się, że nie zrobiłem żadnej fotki uczestnikom. Może KKamiLL niech dorzuci, to co "wpadło" mu w obiektyw.
Tyle dobra zgromadziło trzech użytkowników BUDO (M.O.D., KKamiLL i moja skromna osoba):
Thanks to ImageShack for [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Ja tez jestem swirem, bo rozpoznałem prawie każdy nóż.....
problemy sprawiło mi to "stilleto", które leży oddzielnie, pommiędzy fixed'ami a folderami oraz przedostatni folder (przed Jesterkiem SS) - kiedys go widziałem, ale zapomnialem nazwy... Acha - i jeszcze ten pierwszy nóż w rzędzie folderkow, przed BM Skirmisiem :wink:
PZDR,
Smoku
Napisano Ponad rok temu
Świry...
Ja tez jestem swirem, bo rozpoznałem prawie każdy nóż.....
problemy sprawiło mi to "stilleto", które leży oddzielnie, pommiędzy fixed'ami a folderami oraz przedostatni folder (przed Jesterkiem SS) - kiedys go widziałem, ale zapomnialem nazwy... Acha - i jeszcze ten pierwszy nóż w rzędzie folderkow, przed BM Skirmisiem :wink:
PZDR,
Smoku
Pierwszy przed Skirmishem to A.G. Russell Hocho = składane santoku.
Przed Jesterkiem CRKT Rollock.
A stilleto, to sprężyna Mikova.
Napisano Ponad rok temu
Pozdr
Mithr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na trawce leżały 4 noże Kamila i jeden mój - reszta to podręczna kolekcja autora zdjęć
Spotkanie było bardzo miłe i można by je podzielić na część nożową - rąbanie, struganie i czas dowolny poświęcony na rozmowy, oraz strzelanie z wiatrówek.
Z mojego punktu widzenia, najciekawiej wypadło porównanie dwóch nowiutkich Sebenz (niestety żadna nie jest moją własnością). Muszę powiedzieć, że nie rozumiałem zachwytów nad tym nożem - do tego spotkania. Perfekcja wykonania i niesamowita użyteczność - nóż marzenie (moje nowe marzenie )
Wojtasowy model posiada wstawki z micarty na rękojeści. Dodatek, w pirwszej chwili budzący wątpliwość, ale po chwili używania całkowicie akceptowalny, dający lepszy chwyt i smaczek całemu nożowi.
Tyle zachwytów nowicjusza w temacie
Napisano Ponad rok temu
Bedzie wstyd , ale co to jest to drugie do lewej w srodkowym rzedzie na pierwszym zdjeciu?
Żaden wstyd, bo to mało popularna zabawka. [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] link.
EDIT:
Małe sprostowanie, Tichbourne K2 z czarną micartą i Fallkniven A1 nie są moje. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Parę pięknych okazów które też bym chętnie posiadał tam widze...
Czy mi sie tylko zdaje czy ty nie lubisz automatów :wink: ?
Napisano Ponad rok temu
skirmiś, salsa TI, sebenza, manix ehh, moje ostatnie marzenia, te striderki też całkiem ładne, fajne foty, naturalistryczne
Yyy ja widze ino jednego Striderka, cos mi si enie doladowalo? 8O
Napisano Ponad rok temu
...Nozowniku - zdolala wykrztusic z zazdroscia
Napisano Ponad rok temu
te striderki też całkiem ładne
No całkiem ładne te lintony :-) ....... a kolekcja iście rzeźnicza 8O
Napisano Ponad rok temu
Jest ktos chetny na pozyczenie do testowania? Nie ma? Zartowalem...
:wink:
K_P
PS. Sebenza? Piekna. Ale... Jakos nie widze zastosowania tego noza u mnie. Bo ja... nic nozami nie robie. Nawet chleb... na maszynie do krojenia. Do machania i do "w razie czego" wystarczy mi chyba skirmis...
Napisano Ponad rok temu
Do machania i do "w razie czego" wystarczy mi chyba skirmis...
Do takich celó Skirmish jest bardzo dobry, a przy okazji cieszy oko.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Panowie czapka z głowy. Dobrze poznać miejsce w szeregu. Mam pytanie co do zestawu. Pierwszy od lewej koło colstell. Co to za cudo.
Możesz sprcyzować? Któe zdjęcie, i który nóż. A Cold Steela nie było żadnego, więc... :roll:
Napisano Ponad rok temu
Panowie czapka z głowy. Dobrze poznać miejsce w szeregu. Mam pytanie co do zestawu. Pierwszy od lewej koło colstell. Co to za cudo.
Możesz sprcyzować? Któe zdjęcie, i który nóż. A Cold Steela nie było żadnego, więc... :roll:
Wojtas13 - nie zzymaj sie, to taki spec jak ja Pewnie chodzi mu o ten wiekszy od tego, co ja sie pytalem - co by nie wyszlo, ze nie sprawdzalem - czyli od Fehrman Extreme Judgment - Special Series.
Swoja droga Wojtas13 - chcialbym zarabiac tyle co Ty, bo tyrajac w Reichu na takie zabawki jakos ciagle mnie nie stac
I odpowiedz prosze tym razem, bo kiedys pytalem, ale pytanie pozostalo bez echa - gdzie i jak wynajdujesz takie cacka? To tylko tak, z ciekawosci....
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Moja nowa kosa
- Ponad rok temu
-
Strider SnG Nightmare
- Ponad rok temu
-
Moje noże
- Ponad rok temu