MFS czyli....
Napisano Ponad rok temu
Fotki bardzo "szybkie", ale nie mogłem się powstrzymać.
Napisano Ponad rok temu
Nie ma diody.
Dostałeś jakiś wybrakowany egzemplarz
Napisano Ponad rok temu
Powtorze to co pisalem przy Darkowych wood inlays - fajne, ale dla mnie Sebenza to czysta, funkcjonalna prostota... wrecz minimalizm, bez zbednych bajerow.
Ale nie zmienia to faktu, ze gratuluje Ci Wojtas
Napisano Ponad rok temu
Drewno w inlaysach tez, bo nie ma uzasadnienia, ale micarta coby nie mówić porpawia chwyt i ta Sebka jest chyba mocniej piaskowana niż standard, więc "chwytność" jest bardzo dobra.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chyba prosto z samego Blade Show :wink:
Wojtas szybki jest
Napisano Ponad rok temu
To prawda... jest taka troche... taktyczna?Zresztą jest on absolutnie w twoim stylu
W sumie to dobrze, ze sa rozne opcje Sebki... kazdy moze wybrac cos dla siebie...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A dla mnie t jedyna Sebenza, właśnie dlatego, ze wybrakowana. Jakoś ta dioda mnie zawsze odrzucała.
Drewno w inlaysach tez, bo nie ma uzasadnienia, ale micarta coby nie mówić porpawia chwyt i ta Sebka jest chyba mocniej piaskowana niż standard, więc "chwytność" jest bardzo dobra.
Wojtas, gratuluje kozika.
A piaskowanie pewnie sie wytrze szybko, bo kazda nowa sztuka jest mocno piaskowana.
A jesli mowa o diodzie to nie wiem czy mam dobre informacje, ale da sie rowniez nabyc sebki (zwykle, bez inlayow) z biala dioda. Piter, mam racje??
Napisano Ponad rok temu
A jesli mowa o diodzie to nie wiem czy mam dobre informacje, ale da sie rowniez nabyc sebki (zwykle, bez inlayow) z biala dioda. Piter, mam racje??
Da sie zamawiajac bezposrednio w CRK. W innych konfiguracjach tez.
Napisano Ponad rok temu
Da sie zamawiajac bezposrednio w CRK. W innych konfiguracjach tez.
nie tylko, ale niewazne.
Wazne ze sa inne wersje niz ta z niebieska dioda
Napisano Ponad rok temu
Kurde, ale sebcia bez niebieskiej diody sie nie liczy
Nie prowokuj, bo z torbami pójdę .
Może nie ma diodki, ale tło niebieskie jest kurde.
Nie mogę, człowiek dobrze chce, wszyscy narzekają na diodę, potem kupi się bez i też źle. A idę po plaktówki i machnę pędzlem indygo na kołku.
Napisano Ponad rok temu
Świetna jest ta sebcia, ja wybrałem regular large ale marzyłbym do kompletu o classic small lub (nie, nie lub tylko ,,i,,) tym najmniejszym już nie produkowanym a szkoda:(
Tak w ogóle gdybym miał kasiory obrzydliwie dużo to chyba tak jak Rybak jest wierny Benchmadowi ja byłbym CR-owi. Wszystkie mi się podobują, no może poza tymi kolorowo grawerowanymi i to też nie wszystkimi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
- classic za ergonomie rekojesci i wygodny dostep do frame
- regular za ostrze
Szczytem moich marzen byloby polaczenie tych 2 ale raczej sie nie doczekam.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Tactical M1 Maxpedition.
- Ponad rok temu
-
Kilka sprzętów zza wielkiej wody...
- Ponad rok temu
-
AR
- Ponad rok temu
-
WM1 dostał okładki
- Ponad rok temu
-
wprawki na półtorej migawki
- Ponad rok temu
-
Tańcowały dwa KA-BAR'y
- Ponad rok temu
-
Pewnie macie juz dosc sebenzy...
- Ponad rok temu
-
Trekking Magii Stali - duuuzo zdjec
- Ponad rok temu
-
Taki mały damaścik :)
- Ponad rok temu
-
Zdjęcia po raz drugi... (UWAGA DUZE FOTY!!!)
- Ponad rok temu