Iksy
Rozpoczęty przez , Ponad rok temu
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano Ponad rok temu
Iksy
Na początku może wyjaśnię co to są iksy Nazywa się tak krzywe nogi, gdzie częci udowe kierują się do wewnątrz a od kolan w dół idzie na zewnątrz i tym samym patrząc z przodu moje nogi złączone wyglądają jak literka "x":)
Teraz pytanie.
Na treningu mamy takie oto rozciąganie: wykrok prawą/lewą noga w przód i pogłębianie, następnie to samo ale stopa na bok- i podczas tego drugiego rodzaju rozciągania czuje duży nacisk w kolanie, który co prawda nie boli, ale zastanawiam się czy te naciski sa w stanie pogłębić moje iksy??Pozdrawiam :wink:
P.S. Proszę o sensowne wypowiedzi i nie odsyłanie mnie do lekarza
Teraz pytanie.
Na treningu mamy takie oto rozciąganie: wykrok prawą/lewą noga w przód i pogłębianie, następnie to samo ale stopa na bok- i podczas tego drugiego rodzaju rozciągania czuje duży nacisk w kolanie, który co prawda nie boli, ale zastanawiam się czy te naciski sa w stanie pogłębić moje iksy??Pozdrawiam :wink:
P.S. Proszę o sensowne wypowiedzi i nie odsyłanie mnie do lekarza
Napisano Ponad rok temu
Re: Iksy
moim zdanie moze to byc calkiem naturalne (jak sie odpowiednio pochyle i zaczne noge wbijac w ziemie to takze czuje maly ucisk) a zeby iksy sie poglebialy to watpie bo to jest zwiazane z koscmi a je trudno przestawic :wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Testosterol™ 250 to preparat oparty o ....
- Ponad rok temu
-
Rezonans magnetyczny
- Ponad rok temu
-
Kiedy wypadaja wlosy...
- Ponad rok temu
-
Azerbejdżan - Polska
- Ponad rok temu
-
Wspomagacze pamięci
- Ponad rok temu
-
dolna czesc stopy-bol sciegna?
- Ponad rok temu
-
Uzadlenie przez pszczole
- Ponad rok temu
-
Trening, siłownia, bieganie --- co do tego ??
- Ponad rok temu
-
szpagat damski (podluzny) do konca czerwca
- Ponad rok temu
-
mleko...
- Ponad rok temu