Rezonans magnetyczny
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Polecam jezeli masz skierowanie. Jezeli nie to szykuj gruba kase zalezna jednak od tego czego chcesz miec rezonans. Za miednice wezma inaczej niz na kregoslup czy noge.
Napisano Ponad rok temu
B.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja mialem za friko, nie liczac 2 nocy w szpitalu.ja za rezonans kolana zapłaciłam 200 zeta 2 lata temu
Napisano Ponad rok temu
ja za rezonans kolana zapłaciłam 200 zeta 2 lata temu
coś mało (może to był tomograf)
Napisano Ponad rok temu
Chciałbym sie was spytać, czy to badanie jest naprawdę tak dobre. Bo mam szesnaście lat, i spotykam się z opiniami, że bez tego badania, to można całe wieki chodzić do lekarzy, a i tak się nie dowiesz wszystkiego. Ja natomiast mam pewne problemy z lewym biodrem, skoliozą, jestem po poważnym urazie stawu skokowego,... Wiem, że badanie nie jest tanie, ale niedawno miałem urodziny, więc pieniądze uzbierałem. Czy w wieku szesnastu lat robi się to badanie. Bo sam nie wiem, a ja po prostu chcę je zrobić, iść z całym moim organizmem czaro na białym do lekarza i dopiero zacząć się leczyć.
Nie wiem czy jest sens robic to badanie tak poprostu jako kontrolne ja mialem rezonanas robiony w wieku kolo 12 lat , kiedy lezalem w szpitalu (sam nie wiem po co)
Napisano Ponad rok temu
ja za rezonans kolana zapłaciłam 200 zeta 2 lata temu
coś mało (może to był tomograf)
nie to był na bank rezonans kolana a kosztował dokładnie 230 złotych (zrobiłam go w jakimś szpitalu, po godzinach zwykłego urzędowania przychodni i nie dam głowy czy wszystko było zgodnie z prawem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja po prostu jestem strasznie wkurzony. Pierwsze skrecenie wykluczyło mnie z zawodów, do których szykowałem się długi czas, natomiast to stawia pod znakiem zapytania mój obóz sportowy (nawet jak pojadę, to nie na cały gwizdek). Ja po prostu chciałbym nie mieć takich przykrych niespodzianek w przyszłości. Jeżeli nagle mam wysyp kontuzji, to znaczy, że nie wszystko jest w porządku. Z rezonansem rzeczywiście przesadzam. Na razie pójdę, do jakiegoś porządngo ortopedy sportowego.Generalnie nie doszukuj się u siebie tych strasznych dolegliwości bo to trochę pachnie hipochondrią
Napisano Ponad rok temu
Mnie po badaniu rezonansem chcieli już "kroić" ale badanie USG wykluczyło wszystko to co wyszło na rezonansie.
Między jednym a drugim badaniem był tydzień czy dwa różnicy.
Więc sami widzicie wszystko może się pomylić
Napisano Ponad rok temu
Nie ma nic dokładniejszego.
Napisano Ponad rok temu
Moze najpierw niech Ci zrobia dobre USG, a wtedy mysl o rezonansie. Choc rezonans jest o wiele dokladniejszy niz USG.
Pozdrawiam
ArturP
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
co z tego ze zrobisz rezonans jak pujdziesz do jakiegos spaslaka ktory nie ma pojecia o leczeniu sportowcow?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kiedy wypadaja wlosy...
- Ponad rok temu
-
Azerbejdżan - Polska
- Ponad rok temu
-
Wspomagacze pamięci
- Ponad rok temu
-
dolna czesc stopy-bol sciegna?
- Ponad rok temu
-
Uzadlenie przez pszczole
- Ponad rok temu
-
Trening, siłownia, bieganie --- co do tego ??
- Ponad rok temu
-
szpagat damski (podluzny) do konca czerwca
- Ponad rok temu
-
mleko...
- Ponad rok temu
-
ksiazka "jeet kune do "
- Ponad rok temu
-
Robakozerca