Zawody na żywo
Napisano Ponad rok temu
Ok. 18.00 pokaz Taeyangu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Fajnie zobaczyc taki pokaz na zywo, deski rozlatywaly sie w pyl tam. Tylko mam wrazenie, ze calosc byla sciagnieta z pokazow Koreanczykow. Podobala mi sie walka z 3 łobuzami w bluzach i rozbicie deski bandae dollyo 540. Generalnie mily przerywnik po obiedzie przed dalsza czescia zawodow :wink:
Napisano Ponad rok temu
To, że wzorujemy się na Koreańczykach nie jest żadną tajemnicą, w końcu z kogo brać przykład jak nie z najlepszych. Ale mówienie, że całość sciągnięta jest z koreańczyków to chyba przesada. Cała choreografia jak i w taj chwili wiekszośc numerów jest nasza. Więc zachęcam do przemyślenia swojej oceny :wink:Tylko mam wrazenie, ze calosc byla sciagnieta z pokazow Koreanczykow.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Myślę, że jest to genialny pomysłJak chcesz Watson to możesz wykupić licencje na jeden numer odemnie
Napisano Ponad rok temu
Jak chcesz Watson to możesz wykupić licencje na jeden numer odemnie
boje sie ze mogloby mnie nie stac na taka licencje, aczkolwiek mysle ze sprawa jest do obgadania dla dollyo kupimy jeszcze licencje na skladanie mnie do kupy po tym numerze i mysle ze wszystko bedzie gralo
Napisano Ponad rok temu
To, że wzorujemy się na Koreańczykach nie jest żadną tajemnicą, w końcu z kogo brać przykład jak nie z najlepszych. Ale mówienie, że całość sciągnięta jest z koreańczyków to chyba przesada. Cała choreografia jak i w taj chwili wiekszośc numerów jest nasza. Więc zachęcam do przemyślenia swojej oceny :wink:
Przyznam ze rzeczywiscie "calosc" to bledne okreslenie. Oczywiscie pokaz byl super, bardzo mi sie podobal Na pewno nie malo musieliscie wlozyc pracy w trening, zgranie sie, choreografie, itp to nalezy sie wam za to pochwala! Swietna robota, milo sie was ogladalo. Jeszcze troche treningu i to Koreanczycy beda od was "calosc" sciagac :wink:
pzdr.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Rzeczywiście przez chwile był mały hard korek :wink: i wystarczyła do tego tylko chwila nieuwagi. Ale generalnie wszystko było pod kontrolą :wink:Ja mam takie pytanko. W trakcie tego pokazu jeden koleś o mało nie skręcił sobie karku jak upadł na głowę robiąc salto w tył. Czy zrobiło to na na nim jakieś wrażenie, czy przyjął to na "miękko"? Bo ja bym się mocno zastanowił, czy warto się tak narażać "ku uciesze gawiedzi" :wink: . Patrząc na to aż mi się nogi ugięły. Całe szczęście, że nic mu się nie stało.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a na serio to nie było chyba aż tak niebezpiecznie wtedy
cieszę się, że podobała się walka 3 na 1
co do wzorowania się to mogę dodać tylko, że ciężko zrobić coś czego nikt dotą nie zrobił
a żeby dorównać koreańczykom czeka nas jeszcze penie "trochę" pracy i parę lat treningów
gdyby ktoś dysponował jakimiś zdjęciami/filmami z naszych pokazów, bylibyśmy wdzięczni za przesłanie nam
Kyan
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak z ciekawosci: jak wyglada wasz trening? Czy trenujecie tylko pod pokazy (tzn te elementy, ktore mozecie uzyc w pokazie)? Ile razy w tygodniu trenujecie?
A przypomnialo mi sie jeszcze jedno: przy pokazie wytrzymalosci, tzn lamaniu tych drewnianych listw na tym milym panu z czerwonym pasem, ten raz zaklal szpetnie jak marynarz pod Siwobrodym ze zlosci :wink: Co jak co, ale gratuluje twardosci. Chociaz nie ma to jak dodac akcent humorystyczny do pokazu
Napisano Ponad rok temu
ad CarpeDiem: mamy treningi elementów pokazu, choreografiii,
ale poza tym każdy ćwiczy "normalne" taekwondo.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
MP - Wieluń
- Ponad rok temu
-
tekst o tkd
- Ponad rok temu
-
Dlaczego wybraliście TKD
- Ponad rok temu