Opinie na temat miękkiego teleskopa
Napisano Ponad rok temu
Moge gadac bzdury, moze ten teleskop boli jak pstryczek w nos..... nie wiem, wiec prosze o opinie.
Pozadrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie sluchaj bajek. Jest gorszy od sztywnego, ale zapewniam ze mozna tym bardzo bolesnie kogos nauczyc pokory. Dodam, ze to nie jest zadne gdybanie tylko wnioski po realnych zdazeniach.
fakt. miałem taki. ale sie złamał
Napisano Ponad rok temu
jak trafisz na twardego koleisa lub naprutego czyms to tylko go wkurwisz.
sztywny baton jest pewniejszy i pozwala na precyzyjniejsze trafienia.
parowac tez nim mozna- chociaz watpie by zaszla potrzeba, bo po strazle batonem juz nie abrdzo jest co parowac.
:wink:
Napisano Ponad rok temu
Do RFNu sie nie wybieram.
Mysle ze da sie tym kogos uszkodzic, a przynajmniej zmiekczyc i dalej zakonczyc sytuacje konwencjonalnie. Balem sie ze przy mocnym zamachu i udezeniu , ta kulka odbije sie i mnie w reke piepsznie.
Napisano Ponad rok temu
Balem sie ze przy mocnym zamachu i udezeniu , ta kulka odbije sie i mnie w reke piepsznie.
8O niech mi to ktos rozrysuje...
Napisano Ponad rok temu
buhahhahahhahaha
K.O w czasie krotszym niz 53 sec
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Is that clear, soldier?
obrazek
gdyby znaleźć jakiś egzemplaz lepszej jakości niż tandeta za 15zł kupiona na placu, to zdecydowanie były to sprzęt godny uwagi.
Dlaczego tak sądzisz?? Nie można tym blokować, trzeba mieć na uwadze to żeby nie dostać "rykoszetem" a poza tym siła obalająca jest znacznie mniejsza niż sztywnego teleskopa :? :? . Jeżeli nie chcesz zrobić komuś krzywdy to znaczy że nie musisz wyjmować pałki, tak sądze.
pozdrawiam
mlodyraduh
Napisano Ponad rok temu
Ja bym chyba umial jednak tym tak zajebac, zeby mi sie nie odbilo w lapke, ale nie wiem jak z combosami
Napisano Ponad rok temu
No i git!Liczmistrz aye aye!
Ja bym chyba umial jednak tym tak zajebac, zeby mi sie nie odbilo w lapke, ale nie wiem jak z combosami
Ja tez nie mam pojecia jak to sie moze odbic... No ale jak ktos jest zdolny to i siebie unieszkodliwi
Napisano Ponad rok temu
Liczmistrz - tkwi w Tobie wielki talent plastyczny teraz jest moda na nowoczesna tworczosc moze znajdziesz gdzies tam miejsce dla siebie
Napisano Ponad rok temu
Liczmistrz - tkwi w Tobie wielki talent plastyczny teraz jest moda na nowoczesna tworczosc moze znajdziesz gdzies tam miejsce dla siebie
To nie tylko jest abstrakcyjny ekspresjonizm ale tez instalacja multimedialna. Sprzeda sie
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Laserdance
Napisano Ponad rok temu
od tej pory tego do reki niebiore
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Broń-kabura-ręka
- Ponad rok temu
-