STOPNIE NA PASIE
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozatym pas to tylko pas, faktycznie czasami miło popatrzeć na pas jaki sie ma i pomyśleć o tym co się przepracowało zeby go zdobyć. Dzieki pasom widzimy taki nasz rozwój. Ale nie można patrzeć na trenującego (trenera) przez pryzmat paska
pozatym był już o tym temat o ile się nie mylę
Napisano Ponad rok temu
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czarny pas to czarny pas, tam gdzie ja ćwicze aby dowiedzieć sie który ktoś ma dan należy spytać (nie radze tego robić :wink: ), a czarny pas jak już napisałem jest po prostu czarny i nie ma żadnych belek.
Potwierdzam WNUK, ma racje. U nas niewazne czy ktos ma 9 dan czy 1 dan, zawsze ma ubrany zwykly czarny pas.
Te belki, pagony i inne duperele, to sa dla dzieci do 14 roku zycia. (wedlug przepisow).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Spodnie do polowy lydki , bluzy bez emblematow i pasy bez haftow a najlepiej postrzepione . Tak u was wyglada sensei i strasznie mi sie to podoba .
A my w Kyokushin ćwiczymy na macie albo parkiecie, a nie na polu ryżowym z błotem do łydek i dlatego możemy się już normalnie ubierać w nogawki 'pełna długość'
A z tymi pasami postrzępionymi to stary numer. Kupujesz pumeks, trzesz po brzegach i po chwili wyglądasz jak mistrz z 30-letnim stażem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Spodnie do polowy lydki , bluzy bez emblematow i pasy bez haftow a najlepiej postrzepione . Tak u was wyglada sensei i strasznie mi sie to podoba .
Czy to mialo byc obrazliwe?????
A my w Kyokushin ćwiczymy na macie albo parkiecie, a nie na polu ryżowym z błotem do łydek i dlatego możemy się już normalnie ubierać w nogawki 'pełna długość'
A z tymi pasami postrzępionymi to stary numer. Kupujesz pumeks, trzesz po brzegach i po chwili wyglądasz jak mistrz z 30-letnim stażem.
Zastanow sie zanim cos napiszesz. Moze to jest stary numer, ale co nie ktorzy nasza ten czarny pas naprawde przez 15 lat i sie naturalnie. postrzepi
Nie wiem, zal ci dupe sciska czy co????
Napisano Ponad rok temu
A niektorzy nosza bialy pas przez kilknascie lat i tez im sie postrzepiale co nie ktorzy nasza ten czarny pas naprawde przez 15 lat i sie naturalnie. postrzepi
Napisano Ponad rok temu
A niektorzy nosza bialy pas przez kilknascie lat i tez im sie postrzepi
No widzicie :wink:
Napisano Ponad rok temu
Czy to mialo byc obrazliwe?????
obiekty typu vop23 już tak mają.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Shindo Shizen ryu
- Ponad rok temu
-
Wado-ryu kumite
- Ponad rok temu
-
Haft Oyama Karate po Japońsku
- Ponad rok temu
-
gdzie?
- Ponad rok temu
-
Kyokushin Karate Tournament (IKO1)
- Ponad rok temu
-
Shidokan w Krakowie
- Ponad rok temu
-
Zaginione Kumite?
- Ponad rok temu
-
Choi
- Ponad rok temu
-
Wado - Ryu w Polsce
- Ponad rok temu
-
Gdzie w Warszawie B.Strzemieczny prowadzi treningi ?
- Ponad rok temu