Co sądzicie o latarce "Inova xO"
Napisano Ponad rok temu
Kto ją używał w extremalnych warunkach i co o niej sądzicie ????
Napisano Ponad rok temu
W deszczu dziala, po bieganiu i wstrzasach nic sie nie dzialo.
Szaftowi wpadla do kaluzy czy innego jeziora i nadal swiecila.
X0 pewno tez tak ma.
Kajk ma, moze sie pochwali.
Producent podaje ze swieci na 60m - ja uwazam ze nie przesadza.
Oszczedny niedrogi spotlight.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
powloka tez potezna ( mowie o czarnej ) razem z kabinerkami w plecaku i zgadnijcie co sie porysowalo :wink:
niech zgadne kombinerki
Napisano Ponad rok temu
To samo swiatlo daje rowniez model T2 - tyle ze ma lepszy wylacznik (click on, click off) - i jak dla mnie jej design jest ciekawszy
Napisano Ponad rok temu
Natomiast wnioskujac po solidnosci X5 to X0 tez jest naprawde dobra :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
edit
Oczywiście chodzi o budowę mechaniczną nie o zasilanie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jest suuper jak się nacieszę to wkleje parę fotek ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Są to latarki diodowe, na zdjęciach widzę że dają ładne białe światło i pisze że daleko świecą , co potwierdzacie.
Ale czy ten promień światła sie rozszerza wraz ze wzrostem odległości od latarki ??
To chyba zależy od soczewki i od kształtu że tak powiem końca tej latarki. Może pytanie i głupie ale na zdjeciach tego nie widać. Może być odpowiedź jednym słowem :wink:
Z góry dzieki.
Napisano Ponad rok temu
Ale na przyklad w takiej X5 sie rozszerza. Tak jak we wszystkich, ktore daja swiatlo typu flood.
[Uwaga, ponizsza informacje opieram tylko i wylacznie na swoich kilkusekundowych przemysleniach ;-) ]
Zreszta chyba w znacznej wiekszosci (wszystkich...?) latarek bedzie sie rozszerzal, raz mniej, raz wiecej, bo takie juz prawa fizyki i tak to dziala ;-)
[po raz drugi zaznaczam, ze nie jestem pewny powyzszej informacji i jezeli ktos moze ja potwierdzic, badz tez zdementowac, czy w jakis sposob poprawic, aby byla ona prawdziwa, to bedzie to bardzo mile widziane ;-) Ech, wot tiechnika, teraz to juz czlowiek niczego nie moze byc pewien, bo takie kosmosy do tych latarek wymyslaja i wkladaja, ze szok ;-) ]
Napisano Ponad rok temu
mam inovet1, inovet2, miałem inovet3, syn ma inovex1, mam sura c2, miałem x5 (tera ma stary i brat po jednej), syn ma infinity, we wszystkich się rozszeża
tak z innej beczki
laser to świateł niby monochromatyczny i KOHERENTNY
mam dalmierz laserowy bosch dle150 i w nim się promyczek laser rozszeża tyż (ino wiącha mniejszy kąt daje)
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Dlatego by uzyskać optymalną wiązkę w laserach półprzewodnikowych stosuje się tyż kolimatory.mam dalmierz laserowy bosch dle150 i w nim się promyczek laser rozszeża tyż (ino wiącha mniejszy kąt daje)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
M-5 waistpack
- Ponad rok temu
-
Prosba o Waszą opinię
- Ponad rok temu
-
Protheus versipack
- Ponad rok temu
-
Falcon - elaborat :)
- Ponad rok temu
-
Zegarek RAM?
- Ponad rok temu
-
Mactroniki
- Ponad rok temu
-
do posiadaczy m65
- Ponad rok temu
-
Spodnie na lato?
- Ponad rok temu
-
Szelki operacyjne - gdzie kupić?
- Ponad rok temu
-
Polski mundur polowy...sprawa banalna..ale....
- Ponad rok temu